Για το Σάββατο 2 Μαρτίου, ο Άκης προτείνει δύο συνταγές: μοσχάρι λεμονάτο και σουφλέ σοκολάτας με φύλλο κρούστας. Για το κυρίως πιάτο σιγοβράζει το μοσχάρι με καρότο, χυμό και ξύσμα από λεμόνι, και φρέσκο θυμάρι μέχρι να γίνει μαλακό και ζουμερό. Όταν είναι έτοιμο, το συνοδεύει με ρύζι μπασμάτι, λαχανικά και φρέσκα μυρωδικά.
Στη συνέχεια ετοιμάζει το επιδόρπιο. Ψήνει πρώτα τα φύλλα, ώσπου να αποκτήσουν τραγανή υφή και τους δίνει εντυπωσιακό σχήμα, σαν φωλιά, όπου τοποθετεί το ζεστό, βελούδινο, σουφλέ σοκολάτας. «Ντύνει» το γλυκό με αφράτη σαντιγί, λιωμένη σοκολάτα και φιστίκια Αιγίνης.