Την Κυριακή ο Άκης παρουσιάζει ένα άκρως καλοκαιρινό μενού τριών πιάτων. Για ορεκτικό προτείνει σαλάτα με καρπούζι και φέτα. Κόβει το καρπούζι σε κυβάκια, προσθέτει φέτα, ρόκα, μαύρο σουσάμι και τα γαρνίρει με κρέμα βαλσάμικου.
Για κυρίως φτιάχνει γιουβέτσι θαλασσινών, με καλαμάρι, μύδια και γαρίδες. Πρώτα ψήνει το καλαμάρι και τις γαρίδες. Στη συνέχεια μαγειρεύει το κριθαράκι με λαχανικά και προσθέτει τα μύδια και τα ψημένα θαλασσινά.
Το γεύμα ολοκληρώνεται με μία τούρτα σοκολάτας με φράουλες. Ο Άκης ετοιμάζει την γκανάς, έπειτα ψήνει τρία σοκολατένια, αφράτα παντεσπάνια και στο τέλος συνθέτει την τούρτα.