Το Σάββατο παρουσιάζει ένα μενού τριών πιάτων. Αρχικά, φτιάχνει πιροσκί με λουκάνικο. Αφού ετοιμάσει τη ζύμη, την κόβει σε κομμάτια, προσθέτει τα λουκάνικα και τα τυλίγει σε ρολό. Αφήνει τα πιροσκί να φουσκώσουν και στη συνέχεια τα τηγανίζει σε ηλιέλαιο ώστε να γίνουν τραγανά απ’ έξω και πολύ αφράτα από μέσα.
Συνεχίζει με μία ιδιαίτερη συνταγή: κοτόπουλο αρωματισμένο με πίρι πίρι – μείγμα μπαχαρικών και βοτάνων αφρικανικής προέλευσης, με καυτερή γεύση, το οποίο χαρίζει έξτρα νοστιμιά στο φαγητό. Ο Άκης προετοιμάζει το πίρι πίρι και μαρινάρει σε αυτό τα κομμάτια από τα μπουτάκια κοτόπουλου. Έπειτα τα μαγειρεύει στην κατσαρόλα με πολύχρωμες πιπεριές, ντοματίνια και ρύζι μπασμάτι.
Για επιδόρπιο προτείνει παγωτό κανταΐφι. Πρώτα ψήνει το κανταΐφι και το σιροπιάζει. Στη συνέχεια ετοιμάζει το παγωτό και το αρωματίζει με μαστίχα και μαχλέπι. Απλώνει σε φόρμα στρώσεις από παγωτό και τραγανό κανταΐφι και το βάζει στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει, το ξεφορμάρει, το κόβει σε κομμάτια και το σερβίρει.