Zappit

Kira: Το next big thing της ελληνικής μουσικής σκηνής

Με πάθος για την τέχνη του και την αυθεντικότητά του ο Kira είναι έτοιμος να γράψει τη δική του μουσική ιστορία

Πολύπλευρος, ατμοσφαιρικός, πολυδιάστατος. Με στόχο να συγκινήσει και να κάνει τους ακροατές να ταυτιστούν και να αφουγκραστούν τις «πληγές» του. Ο Kira είναι ο νέος πολλά υποσχόμενος και ατμοσφαιρικός καλλιτέχνης της Minos EMI, Α Universal Music Company, που δημιουργεί συναίσθημα με τις μελωδίες του.

Είναι ο τραγουδιστής που κάνει τα βιώματα μουσική, στίχους και ήχους ενώ στόχο έχει να αναδείξει μελωδικά τα τρία για εκείνον στάδια της Ζωής: Γέννηση, Θάνατος, Αναγέννηση.

Ο Kira δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Αιχμαλωτίζει. Ταξιδεύει σε ανεξερεύνητες μουσικές διαστάσεις με την ιδιαίτερη φωνή του και το μοναδικό του στυλ. Είναι αυθεντικός και κάθε του τραγούδι αποτελεί μια εμπειρία.

Με πάθος για την τέχνη του και την αυθεντικότητά του ο Kira είναι έτοιμος να γράψει τη δική του μουσική ιστορία. Μια ιστορία που διακρίνεται από έναν εκρηκτικό συνδυασμό πάθους και γνησιότητας.

O Kira σε προσκαλεί να ταξιδέψεις μαζί του σε καινούργιες μουσικές διαστάσεις και είναι έτοιμος να φέρει μια νέα πνοή στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο νεαρός καλλιτέχνης αναμένεται πολύ σύντομα να κυκλοφορήσει το μουσικό του project μέσα από την Minos EMI, A Universal Music Company!