Zappit

Κεφτεδάκια νησιώτικα και πατάτες φούρνου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Ποια είναι τα 9 μυστικά για αφράτους κεφτέδες;

Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για κεφτεδάκια νησιώτικα, με ούζο και δυόσμο. Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τα παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης, έτσι όπως τα φτιάχνουν στην Πάρο που μοσχομυρίζουν όλα τα γύρω σοκάκια και η Ελένη Μενεγάκη… ζαλίστηκε από τη μυρωδιά και τη γεύση!

Δείτε εδώ τη συνταγή για τα κεφτεδάκια…

Κεφτεδάκια χωρίς πατάτες, όμως, δεν γίνονται. Η Αργυρώ, λοιπόν, έφτιαξε στην Ελένη και πατάτες φούρνου με μπυρα. «Ό,τι πιο νόστιμο έχετε δοκιμάσει σε λεμονάτες πατάτες φούρνου. Τραγανές σαν τηγανητές και μέσα μελωμένες, μαλακές και παντανόστιμες», είπε η ίδια.

Δείτε εδώ τη συνταγή για τις πατάτες φούρνου με μπύρα…

Όπως πάντα, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μοιράστηκε μαζί μας και τα μυστικά της για να γίνει το φαγητό ξεχωριστό και πεντανόστιμο!

Αυτά είναι τα 9 μυστικά για αφράτους κεφτέδες

Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό είναι εδώ: Αβγά με ντομάτα