Κάτια Ταραμπανκό: «Στο GNTM υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν, πηγαίναμε με τη σειρά»

Κάτια Ταραμπανκό

"Τους έλεγα να βγουν από το δωμάτιο για να έχω λίγο χρόνο μόνη μου και έκαναν και αυτές το ίδιο" αποκαλύπτει η Κάτια Ταραμπανκό.

Την Κάτια Ταραμπανκό υποδέχθηκε η Δέσποινα Καραβοκύρη στο νέο επεισόδιο του podcast που παρουσιάζει για μια ακόμα σεζόν. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στην περίοδο που συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας GNTM αποκαλύπτοντας πως τόσο η ίδια όσο και όλες οι συμπαίκτριες της ικανοποιούνταν ερωτικά εκείνη την περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, η Κάτια Ταραμπανκό δήλωσε αρχικά πως «το μεγαλύτερο διάστημα που έχω κάνει αποχή από το σ… ήταν στο GNTM, που ήταν για έξι μήνες. Θυμάμαι ότι στο GNTM που ήμασταν στο δωμάτιο με τα κορίτσια, υπήρχε το κομμάτι της αυτοϊκανοποίησης, συνεννοούμασταν μεταξύ μας και πηγαίναμε με τη σειρά».

«Τους έλεγα να βγουν από το δωμάτιο για να έχω λίγο χρόνο μόνη μου και έκαναν και αυτές το ίδιο. Το κάναμε rotation αυτό το πράγμα».

«Αυτός ήταν και ένας λόγος που δεν θα ήθελα να συμμετέχω στον κύκλο του GNTM που έγινε με τα αγόρια. Είναι ένα επαγγελματικό περιβάλλον, δεν μπλέκουμε τα μπούτια μας και, επειδή κάποια στιγμή ο οργανισμός θα το ζήταγε λόγω και της τεστοστερόνης που θα υπήρχε γύρω μας, ήθελα να είναι μόνο γυναίκες» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Κάτια Ταραμπανκό σε αυτή τη νέα της συνέντευξη.

«Θα συμβούλευα τα επόμενα κορίτσια που θα πήγαιναν να έχουν και ερωτικά βοηθήματα μαζί τους γιατί δεν είναι τόσο εύκολο».