Την Δευτέρα 10 Μαρτίου τη μαγειρική αυλαία της εβδομάδας ανοίγει η Μαίρη. H μικρότερη της παρέας υποδέχεται τους καλεσμένους της με σκοπό να τους εντυπωσιάσει. Θα τα καταφέρει; Πως είναι μια «πίτα cabriolet»; Ποια είναι τα συστατικά της «κότας συγγραφέα»; Τι γεύση έχει το «πολύχρωμο χιόνι»;
Την Τρίτη 11 Μαρτίου το δεύτερο δείπνο της παρέας οργανώνει ο Άνθιμος. Με σύμμαχο τις παραδοσιακές γεύσεις της Άνδρου, θα προσπαθήσει να ενθουσιάσει γευστικά τους τέσσερις καλεσμένους του. Θα τα καταφέρει; Τι είναι τα «φουρτάλια»; Πόσο γλυκιά μπορεί να είναι μια «σπάλα μες τη γλύκα»; Γιατί το «λατρεμένο είναι και απαγορευμένο»;
Την Τετάρτη 12 Μαρτίου στην κουζίνα μπαίνει η Βάσω. Χωρίς άγχος αλλά με πάθος, ευελπιστεί πως θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο. Σε ποια «πράσα πιάστηκε η Πέπα η γουρούνιτσα»; Πως και γιατί «μπλέχτηκαν οι όρνιθες»; Τι τύχη θα της φέρει η «ντάμα κούπα» στο τραπέζι της;
Την Πέμπτη 13 Μαρτίου τη μαγειρική κουτάλα πιάνει ο Γιώργος. Αν και όχι τόσο έμπειρος μάγειρας αλλά με σύμμαχο τον χαρακτήρα του, θα προσπαθήσει να είναι αυτός που θα σκαρφαλώσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τι είναι και πως τρώγονται τα «άσπρα-πράσινα-κίτρινα-μπλε»; Τι θέλει μια «πατάτα στο ροντέο»; Ποια είναι η «σπεσιαλιτέ της ζούγκλας»;
Την Παρασκευή 14 Μαρτίου μαγειρική αυλαία ρίχνει η Λίτσα. Η τελευταία οικοδέσποινα της παρέας προετοιμάζει το πολυεθνικό μενού της και ελπίζει πως θα είναι αυτή η νικήτρια. Ποιος θα κρατήσει το «σκήπτρο του Καίσαρα»; Τι «συμμαχία έχουν συνάψει η Ελλάδα, η Κίνα και η Ινδία»; Πως φτιάχνεται ένα «γλυκό με αλάτι και ξύδι»;
Ποιος από τους πέντε θα αναδειχθεί νικητής και θα πάρει το έπαθλο των €1500;