Καθηλώνει η Φανή Χαλκιά: «Μου είπαν απλά: ελάτε στο νοσοκομείο, ο άντρας σας αναπνέει ακόμα»

Φανή Χαλκιά

"Ζει και θα είναι μια χαρά. Καταλαβαίνει και θα σηκωθεί, είναι πολύ δυνατός".

Τη Φανή Χαλκιά υποδέχθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ στο vidcast που διατηρεί με τίτλο «Πρώτη Λέξη». Οι δυο τους έκαναν μία σύντομη αναδρομή στην προσωπική και επαγγελματική πορεία της Ολυμπιονίκη του στίβου, μένοντας στη σκληρή μάχη που εξακολουθεί να δίνει ο σύζυγό της, Λούης Καραμάνος, μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Γενικά ό,τι έχει συμβεί στη ζωή μου δεν το αλλάζω με τίποτα. Σε αυτή τη ζωή ερχόμαστε για να μάθουμε και τα μαθήματα που έχω πάρει είναι σπουδαία και μεγάλα. Τις φουρτούνες τις αντιμετωπίζω με ψυχραιμία. Οφείλω να αντέξω», δηλώνει αρχικά η Φανή Χαλκιά.

«Τα ανευρίσματα είναι δύσκολα και είναι πολύς ο κόσμος που είτε λόγω πίεσης είτε λόγω έντονης γυμναστικής μπορεί να μαζέψει ένα αγγείο περισσότερο αίμα και να σκάσει. Ήταν Κυριακή μεσημέρι και ευτυχώς ήμασταν στην Αθήνα», περιγράφει η αθλήτρια.

«Ζει και θα είναι μια χαρά. Καταλαβαίνει και θα σηκωθεί, είναι πολύ δυνατός και είμαι σίγουρη για αυτό. Το πιστεύω πάρα πολύ. Βγήκε από την εντατική και είναι στην αποκατάσταση. Το πρόσημο είναι θετικό», εξομολογείται η Φανή Χαλκιά στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Είπα στα παιδιά μου την αλήθεια από την αρχή, ευτυχώς. Τους το περιέγραψα όσο καλύτερα μπορούσα, γιατί είναι και μικρά. Περιμένουν να γυρίσει σπίτι. Έχω κλάψει στον δρόμο, στο αυτοκίνητο αλλά όχι μπροστά στα παιδιά. Μου είπαν απλά: ελάτε στο νοσοκομείο ο άνδρας σας ακόμη αναπνέει. Και κάπου εκεί κατέρρευσε ο κόσμος μου. Πίστεψα ότι θα εμένα μονή μου στον κόσμο, με δυο παιδιά», περιγράφει η Φανή Χαλκιά και τα λόγια της καθηλώνουν.