Κατέρρευσε στο Survivor διαβάζοντας με αναφιλητά το γράμμα της: «Και γω, σ’ αγαπώ πολύ»

Survivor

"Ένιωσα μεγάλη δύναμη μέσα μου για να μπορώ να προχωρήσω πιο καλά γιατί είναι ακραία δύσκολο αυτό το Survivor..."

Την πιο ευαίσθητη του πλευρά έμελλε να δείξει ο Βλαδίμηρος στο Survivor, το βράδυ της Πέμπτης, όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε το γράμμα που έλαβε ο 36χρονος παίκτης της πράσινης  ομάδας από την αγαπημένη του μητέρα.

Έτσι, διαβάζοντας όσα τρυφερά λόγια θέλησε εκείνη να μοιραστεί μαζί του, ο παίκτης του Survivor δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα με αναφιλητά. «Με το που άνοιξα το γράμμα, το λέω και συγκινούμαι πάλι, διάβασα το τέλος για να δω από ποιον είναι και είδα ότι ήταν από τη μητέρα μου. Εκεί πραγματικά το ξαναέκλεισα».

«Αγαπημένε μου Βλαδίμηρε, είμαστε πολύ περήφανοι που ένα όνειρο ζωής σου έχει γίνει πραγματικότητα. Πιστεύουμε σε σένα και ξέρω ότι θα τα καταφέρεις. Με όλη μου την αγάπη, η μητέρα σου. Σε αγαπώ πολύ» διάβασε, εν συνεχεία. ο παίκτης των Αετών με δάκρυα στα μάτια για να αναφωνήσει τότε «και γω μάνα, σ’ αγαπώ πολύ».

«Εντάξει, μπορεί να κλαίω αλλά αυτόν τον άνθρωπο τον έχω πιο ψηλά από όλους, όπως και τον πατέρα μου. Τους χρωστάω τη ζωή μου» εκμυστηρεύτηκε αμέσως μετά ο Βλαδίμηρος στους υπόλοιπους παίκτες της πράσινης ομάδας για να συμπληρώσει στην κάμερα του Survivor πως «ένιωσα μεγάλη δύναμη μέσα μου για να μπορώ να προχωρήσω πιο καλά σε αυτό το παιχνίδι. Γιατί είναι ακραία δύσκολο αυτό το Survivor».