Zappit

Κατέρρευσε ο Δημήτρης Πλειώνης στη Τζένη Θεωνά: «Σαν να ένιωσα μια λύτρωση, να έφυγε μαζί ο πόνος»

"Επειδή είχα μια δύσκολη σχέση μαζί της, ίσως δεν είχα προλάβει να της πω κάποια πράγματα μέχρι να φύγει" εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Πλειώνης.

Την καλή του συνάδελφο, Τζένη Θεωνά συνάντησε ο Δημήτρης Πλειώνης το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή «Μαμα-δες» που προβλήθηκε στο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μάλιστα, ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση μιλώντας για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Πλειώνης εξήγησε αρχικά πως «έχασα την μητέρα μου εκείνη την περίοδο, έφυγε η μητέρα μου ξαφνικά. Επειδή είχα μια δύσκολη σχέση με την μητέρα μου, ίσως δεν είχα προλάβει να της πω κάποια πράγματα. Όπως πόσο την αγαπάω και κάποια λάθη που είχα κάνει εγώ. Ήταν κάτι το οποίο θα προτιμούσα να το είχα αντιμετωπίσει η αλήθεια είναι όταν ζούσε.

«Τώρα δεν ξέρω γιατί συγκινήθηκα… Τελοσπάντων, όλο αυτό όταν έφυγε κάπως σωματοποιήθηκε μέσα μου και… Να ‘ναι καλά εκεί που είναι».

«Θέλω να πω ότι κάπου ένιωσα και γω ότι κάπως σωματοποιήθηκε αυτό, ένιωσα έναν τεράστιο πόνο που δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Κάποια στιγμή πήγα στον ψυχοθεραπευτή και κάπως σαν να της μίλησα, σαν να της είπα κάποια πράγματα μέσα από αυτό, σαν να ένιωσα μια λύτρωση και να έφυγε μαζί και ο πόνος» πρόσθεσε εν συνεχεία, με μάτια δακρυσμένα, ο Δημήτρης Πλειώνης στη συνάδελφο του, Τζένη Θεωνά για να προσθέσει με χαμόγελο πως «σαν να επανήλθε τώρα ο πόνος».