Κατερίνα Ζαρίφη: «Του χρόνου νομίζω ότι δεν θα καταφέρετε να με αποφύγετε και αυτό είναι απειλή»

Κατερίνα Ζαρίφη

"Ήταν από τις πιο δύσκολες και απρόσμενες σεζόν αλλά είμαστε μαχητές, βγήκαμε ζωντανοί και αλώβητοι" εξηγεί η Κατερίνα Ζαρίφη.

Την Κατερίνα Ζαρίφη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Δευτέρα στον Alpha. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την αυλαία της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για την δική της εκπομπή όσο και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη εξομολογήθηκε πως «το φινάλε της εκπομπής έχει μια γλυκόπικρη γεύση αλλά νομίζω ότι το κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Δεν εννοούσα την άλλη φορά που το είπα, όταν και παρερμηνεύθηκε, απαραίτητα κάπου αλλού. Απλά όταν κάτι ολοκληρώνεται, ακόμα και να συνεχίσεις την ίδια εκπομπή, ξεκινάς πάλι. Μου άφησε όμως πολύ ωραία γεύση, σίγουρα η πιο δημιουργική σεζόν της ζωής μου».

«Σίγουρα ήταν από τις πιο δύσκολες και απρόσμενες σεζόν αλλά είμαστε μαχητές. Βγήκαμε ζωντανοί και αλώβητοι».

«Του χρόνου νομίζω ότι δεν θα καταφέρετε να με αποφύγετε και αυτό είναι απειλή! Νομίζω ότι κάπου θα ξανατρακάρετε. Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις, ως γνωστός εγώ είμαι Κοκλωνόπαιδο και περιμένω να κάνω τις τελικές μου συζητήσεις. Ακόμα ειλικρινά δεν ξέρω τίποτα» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Ζαρίφη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο μαγκαζίνο του Alpha.