Zappit

Κατερίνα Τσάβαλου: «Πήρα ως αποτυχία το διαζύγιο μου»

"Δέχθηκα τρελό μπούλινγκ όταν έμεινα έγκυος και γέννησα μετά γιατί τα κιλά δεν τα έχασα αμέσως" αποκαλύπτει, επίσης, η Κατερίνα Τσάβαλου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Τσάβαλου στην κάμερα του Breakfast@Star και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο. Μάλιστα. Ανάμεσα σε άλλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε από καρδιάς στο μπούλινγκ που έχει δεχθεί και η ίδια για τα κιλά της αλλά και στο πρόσφατο διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Τσάβαλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα μέσα μού έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά και αποδείχθηκε αυτό και τώρα με το διαζύγιο μου. Το ήξεραν όλοι και δεν είπε κανείς τίποτα. Μου πέρασε από το μυαλό, όταν ήταν οι εκπομπές στον αέρα, να μην βγει τότε για να μην γίνει θέμα. Πιο πολύ για το παιδί βασικά, γιατί δεν θέλω να ξεκινήσει να διαβάζει όλα αυτά. Αυτό το έχω και γω και ο μπαμπάς της οπότε παίζει τον ρόλο του».

«Εγώ το πήρα και λίγο ως αποτυχία. Νομίζω ότι εμείς οι γυναίκες τα αναλύουμε τα πράγματα περισσότερο. Θεωρώ γενικά ότι είμαστε υποκριτές και δεν μ’ αρέσει αυτός ο φανατισμός που επικρατεί στις μέρες μας. Δηλαδή λες κάτι, «αυτό το ρούχο σού κάνει λίγο κοιλιά» και σε κατηγορούν για body shaming. Έχουμε χάσει το μέτρο».

«Όταν έμεινα έγκυος και γέννησα μετά, τα κιλά δεν τα έχασα αμέσως γιατί είχα πάθει υποθυρεοειδισμό. Εκεί λοιπόν δέχθηκα τρελό μπούλινγκ. Επίσης, έχω σπαστική κολίτιδα και πολλές φορές έχω αυξομειώσεις στην κοιλία. Το τι μου γράφανε… Μετά σταμάτησα να ασχολούμαι και τώρα μου γράφουν «μπράβο, έχετε γίνει όπως πριν» που και αυτό είναι βλακεία σχόλιο, για να μην πω τίποτα άλλο » πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Τσάβαλου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο καθημερινό μαγκαζίνο του STAR.

Πηγή εικόνας: NDP Photo