Κατερίνα Στικούδη για Γιώργο Μαζωνάκη: «Tα διαζύγια των αδελφών πονάνε περισσότερο»

Κατερίνα Στικούδη

"Με τον σύντροφο μου αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα" υπογράμμισε, παράλληλα, η Κατερίνα Στικούδη.

Την Κατερίνα Στικούδη συνάντησε η κάμερα της νέας καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Μεταξύ άλλων, δε, η γνωστή τραγουδίστρια κλήθηκε να μιλήσει τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για την πολυσυζητημένη κόντρα του Γιώργου Μαζωνάκη με ην αδελφή του.

Πιο συγκεκριμένα η Κατερίνα Στικούδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με τον Γιώργο Μαζωνάκη ήμασταν μαζί στο Your Face Sounds Familiar. Πολλές φορές μιλάμε για διαζύγια ζευγαριών αλλά τα διαζύγια των αδελφών ίσως πονάνε περισσότερο».

Όσον αφορά την αναζωπύρωση της σχέσης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια έδωσε μια ενδιαφέρουσα ομολογουμένως απάντηση. «Εμείς, άμα βρούμε λίγο χρόνο, πολύ λίγο χρόνο, θα πάμε κάπου να κλείσουμε ένα ραντεβού. Αναζωπυρώνουμε τη σχέση μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα».

«Αφού μέσα στο σπίτι δεν μπορούμε, πρέπει κάτι να γίνει. Υπάρχει τρόπος, πραγματικά. Είναι και ο κάτω όροφος που βοηθάει καμιά φορά. Το δικό μας… play room» υπογράμμισε, με χαμόγελο, η Κατερίνα Στικούδη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.