Κατερίνα Στικούδη: «Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, ήταν σταθμός για την καριέρα μου»

Κατερίνα Στικούδη

"Με μπέρδεψαν στο δρόμο με άλλη διάσημη, άκυρη τελείως, επειδή είχα μακριά μαλλιά και χόρευα έντονα" δηλώνει η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγουδάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο Μεγάλο Κανάλι. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην απόφαση να συμμετάσχει σε αγώνες crossfit αλλά και στην εμπειρία του YFSF.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θα κατέβω σε αγώνες crossfit γιατί ήμουν 72 κιλά και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα το νούμερο! Θέλω να ξεπεράσω αυτό το ταβάνι που νιώθω, όχι μόνο για τα κιλά, το γυμνασμένο σώμα και την εικόνα, αλλά ήθελα να βοηθήσω και την ψυχή μου».

«Θεωρώ ότι το YFSF ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ήταν σταθμός για την καριέρα μου. Μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω διάφορα πράγματα, να μπω σε ρόλους και να τραγουδήσω τραγούδια που, αν τα τραγουδούσα ως Κατερίνα Στικούδη, με τον ίδιο τρόπο ακριβώς που τα τραγούδησα μέσα από έναν ρόλο, δεν θα ήταν το ίδιο κολακευτικά τα σχόλια».

«Έχει συμβεί στο δρόμο να με μπερδέψουν με άλλη διάσημη, άκυρη τελείως. Επειδή είχα μακριά μαλλιά και χόρευα πολύ έντονα. Εγώ απλά γύρισα και είπα… δεν έχει πράσινα μάτια οπότε μάλλον δεν μοιάζουμε» πρόσθεσε ακόμα η Κατερίνα Στικούδη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στη νέα συνέντευξη που έδωσε στο MEGA.