Zappit

Κατερίνα Στανίση: «Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω, θέλω να τα πάρω μαζί μου»

"Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν "καμένος" από τις δισκογραφικές, μου έλεγε να προσέχω".

Για τη ζωή και τη μακρόχρονη πορεία της στο τραγούδι μιλά η Κατερίνα Στανίση. Η γνωστή λαϊκή ερμηνεύτρια ανοίγει την καρδιά της για τον έρωτα, το φλερτ μεταξύ συναδέλφων, ενώ δεν παραλείπει να εκφράσει και την άποψή της για τη βιογραφική ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς στους κινηματογράφους.

«Έχω θυσιάσει την προσωπική μου ζωή για την καριέρα, δεν το έχω μετανιώσει όμως. Έτσι είναι σε αυτή τη δουλειά. Αν την αφήσεις, σε αφήνει. Παλεύω όμως από παιδάκι, ας μην είμαστε αχάριστοι», παραδέχεται η Κατερίνα Στανίση.

«Έχω κλάψει για σχέσεις, δεν είμαι μόνο τραγουδίστρια, είμαι και γυναίκα. Είχα ερωτικές εξομολογήσεις από θαυμαστές. Είχα και φλερτ με συνάδελφους αλλά δεν ήταν κάτι σοβαρό. Κυνηγιόμασταν και δίναμε κάνα φιλάκι στο μαγαζί», απαντά σε σχετική ερώτηση η τραγουδίστρια.

«Ο έρωτας σε γεμίζει, σε κάνει άλλο άνθρωπο αρκεί να είναι σωστός και από τις δύο πλευρές. Όταν αγαπάς και για τους δύο, μέχρι πότε θα το κάνεις; Έχω περάσει από τέτοιες σχέσεις. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχω εγκαταλείψει τον έρωτα εντελώς», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Κατερίνα Στανίση.

Όταν η συζήτηση στράφηκε γύρω από τη νέα βιογραφική ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη, η Κατερίνα Στανίση σχολιάζει: «Δε θα με τραβήξει κάτι στην ταινία “Υπάρχω”. Ο Χρήστος Μάστορας καλό θα ήταν να υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη αλλά να μη τραγουδήσει, γιατί η φωνή του κλείνει αλλού».

«Εμένα το ντουέτο με τον Στέλιο Καζαντζίδη είναι η μισή μου καριέρα. Συναντιόμασταν αραιά και πού στον Άγιο Κωνσταντίνο, μιλούσαμε όμως αρκετά και στο τηλέφωνο. Ο Στέλιος Καζαντζίδης ήταν «καμένος» από τις δισκογραφικές και μου έλεγε να προσέχω», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

«Κάποια πράγματα δεν θέλω να βγουν παραέξω, θέλω να τα πάρω μαζί μου. Αλλά είμαι και ειλικρινής. Όταν γίνει, θα γίνει σωστά. Η ιστορία πρέπει να λέγεται ατόφια, χωρίς συμπληρώματα», καταλήγει η Κατερίνα Στανίση για το ενδεχόμενο να γίνει ταινία και η δική της ζωή.