Κατερίνα Πλουμιδάκη: «Έχω κάνει 8 χειρουργεία, είδα 24 γιατρούς και μόνο ένας δέχθηκε να με αναλάβει»

Κατερίνα Πλουμιδάκη

«Τρία χρόνια μετά και δεν έχω ακόμα τη λειτουργικότητα. Γέλιο όχι, κλάμα όχι, αίσθηση έχω, να φιλήσω προφανώς δεν μπορώ», είπε η Κατερίνα Πλουμιδάκη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» ήταν σήμερα η Κατερίνα Πλουμιδάκη. Η συγγραφέας μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας της που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια, όταν πήγε να κάνει μια επέμβαση στα χείλη της.

«Έπινα νερό με το καλαμάκι. Ακόμα και σήμερα, δεν μπορώ να πιώ νερό από μπουκάλι. Ακόμα έχω τη μικροστομία, δεν έχει αλλάξει, είναι τρία χρόνια τώρα. Έχω κάνει οκτώ χειρουργεία και εβδομαδιαίες ενέσεις βλαστοκυττάρων για να χτίσω ιστό, επί δυόμιση χρόνια. Αυτά τα κάνω στην Αμερική, στο Μαϊάμι.

Είδα 24 γιατρούς, δύο είπαν ναι, μετά ο ένας λάκισε, οπότε μόνο ένας είπε ότι μπορεί να με αναλάβει. Αυτός ο ένας έχει τρομακτική πείρα, είναι 81 ετών και θεωρείται ο νούμερο 1 στην Αμερική. Έχω να κάνω άλλα πέντε χειρουργεία μαζί του», είπε αρχικά η Κατερίνα Πλουμιδάκη.

Η Κατερίνα Πλουμιδάκη είπε στη συνέχεια: «Τρία χρόνια μετά και δεν έχω ακόμα τη λειτουργικότητα. Γέλιο όχι, κλάμα όχι, αίσθηση έχω, να φιλήσω προφανώς δεν μπορώ. Στις παρέες διαφέρω, δεν μπορώ να γελάσω. Θέλω να γελάσω και δεν μπορώ. Το στόμα μου δεν ανοίγει αρκετά, δεν έχω αρκετό ιστό και δέρμα, λείπει όλο το κομμάτι στη μέση».