Κατερίνα Παπακωστοπούλου σε Καινούργιου για τη μεταγραφή της στον Alpha: «Πάμε για πρωτιές και μόνο»

Κατερίνα Παπακωστοπούλου

"Είναι μεγάλη στιγμή για μένα. Αλλάζω τηλεοπτικό σπίτι, έρχομαι στον Alpha και στο φιλόξενο σπίτι του Super Κατερίνα".

Το δικό της ποδαρικό σε έναν νέο ρόλο και μία νέα τηλεοπτική στέγη έκανε το πρωινό της Δευτέρας (16/9) η Κατερίνα Παπακωστοπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος ολοκλήρωσε πρόσφατα τη μακρόχρονη συνεργασία της με το Star και εντάχθηκε στην ομάδα της Κατερίνας Καινούργιου, παίρνοντας επί της ουσίας τη θέση της Χρίσλας Γεωργακοπούλου στο πάνελ του Super Κατερίνα.

Κατερίνα Καινούργιου – Ποδαρικό για 4η σεζόν στον Alpha: «Φέτος αποφασίσαμε να απαλλαγούμε από κάθε τοξικότητα»

«Χαίρομαι για την κυρία που θα είναι μαζί μας φέτος. Είναι μεγάλη μου τιμή, διότι είναι μία κυρία που την έχετε γνωρίσει μέσα από τα δελτία ειδήσεων με μία πολύ μεγάλη πορεία στη δημοσιογραφία. Είναι γλυκύτατη, είναι μανούλα, είναι πανέμορφη. Μαζί μας η Κατερίνα Παπακωστοπούλου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου υποδεχόμενη τη νέα της συνεργάτιδα.

«Αγάπη μου, κοριτσάρα μου! Ευχαριστώ για όλα, Κατερίνα. Είναι μεγάλη στιγμή για μένα. Αλλάζω τηλεοπτικό σπίτι, έρχομαι στον Alpha και στο φιλόξενο σπίτι του Super Κατερίνα», ανέφερε από την πλευρά της η δημοσιογράφος, μπαίνοντας στο πλατό φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα.

«Αυτή τη στιγμή την περίμενα και η δική σου παρουσία ήταν το έναυσμα για μένα, για να κάνω αυτή τη μεγάλη αλλαγή. Είμαι εδώ να σου δείξω όλα αυτά τα χρόνια τι θα δώσουμε στον κόσμο μετά από αυτούς τους δρόμους που με έχουν φάει», συμπλήρωσε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου, τονίζοντας: «Θα είμαι η ψύχραιμη, δυνατή φωνή δίπλα σου και θα πάμε για πρωτιές και μόνο».