Κατερίνα Καινούργιου: «Η μαμά μου μού είπε να μην ανεβάζω φωτογραφίες με τον Παναγιώτη»

Κατερίνα Καινούργιου

"Της είπα ότι όταν νιώθω εγώ ότι θέλω να ανεβάσω, θα ανεβάσω και δεν με απασχολούν τα ένα δύο κακά σχόλια που μπορεί να γραφτούν από κάτω" δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Συζήτηση για τα κακόβουλα σχόλια κάτω από αναρτήσεις χαράς είχαν στη Super Κατερίνα. Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι η μητέρα της τής ζήτησε να μην ανεβάζει φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, λόγω «ματιού».

«Είναι στιγμές που θες να προστατευτείς. Έλεγα στη μαμά μου ότι ζαλίζομαι και κάτι δικά μου θέματα υγείας και μού είπε ότι θα είναι μάτι και να σε ξεματιάσω. Μου είπε: μην ανεβάζεις φωτογραφίες με τον Παναγιώτη γιατί ο κόσμος μπορεί να σε ματιάζει. Της είπα ότι όταν νιώθω εγώ ότι θέλω να ανεβάσω, θα ανεβάσω και δεν με απασχολούν τα ένα δύο κακά σχόλια που μπορεί να γραφτούν από κάτω. Δεν με απασχολεί η κακία του κόσμου» εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Όταν νιώσω εγώ ότι θέλω μία προσωπική μου στιγμή να την κρατήσω (μπορεί να είναι ο γάμος), θα το κρατήσω. Ο καθένας χειρίζεται όπως θέλει και νομίζει αυτές τις καταστάσεις» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.