Zappit

Κατερίνα Καινούργιου για Παύλο Πολάκη: «Πολιτισμός μηδέν, δεν έχει τρόπους αυτός ο άνθρωπος»

"Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ".

Στο σχόλιο του Παύλου Πολάκη προς τον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της το πρωινό της Παρασκευής (18/10). Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, όταν ο πρώτος χαρακτήρισε σε δηλώσεις του «πράγμα» τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να πω κάτι. Ο άνθρωπος έπαθε σοκ, δεν καταλάβαινε καν την ερώτηση και έχει δίκιο. Αυτό που καταφέρνει ο Πολάκης αυτή τη στιγμή είναι να κάνει τον Κασσελάκη ακόμα πιο συμπαθή στον κόσμο», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου στη συζήτηση που άνοιξε στο πάνελ.

«Μην πέφτετε από τα σύννεφα, παιδιά. Αυτός είναι ο Πολάκης και αυτός είναι ο πολιτισμός του από τότε που ήταν συνδικαλιστής γιατρός», παρατήρησε από την πλευρά της η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Ακόμα και αυτοί που αντιπαθούν τον Στέφανο Κασσελάκη, τον κάνει στα μάτια τους πιο συμπαθή. Πολιτισμός μηδέν! Λες αυτό το πράγμα; Στήριξε τον Κασσελάκη και μετά τον πούλησε. Θίγει και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης εκλέχθηκε από τη βάση», σχολίασε σε άλλο σημείο της κουβέντας η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θα πω τώρα κάτι βαρύ. Ο κύριος Πολάκης μου δείχνει πολλές φορές ότι δεν έχει τρόπους. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.