Zappit

Κατερίνα Καινούργιου για πατέρα Αντώνιο: «Γιατί δηλώνει χαρούμενος με την εξέλιξη;»

Η πρώτη δήλωση του πατέρα Αντωνίου μετά την πρόταση του εισαγγελέα.

Την πρώτη του δήλωση έκανε ο πατήρ Αντώνιος μετά την πρόταση του εισαγγελέα για την ενοχή του. Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου στάθηκε στο γεγονός πως ο ίδιος δηλώνει πως το πρόσημο είναι θετικό για την υπόθεσή του.

«Με σεβασμό άκουσα την εισαγγελική πρόταση, η οποία αποτελεί μία πρώτη ηλιαχτίδα στο σκοτεινό τούνελ που διαβαίνω εγώ κι οι συνεργάτες μου τα τελευταία 2 χρόνια. Το πρόσημο είναι θετικό κι ελπιδοφόρο και από τις 25 υποθέσεις ελεγχόμαστε μόνο για τις 3 ενώ για τις υπόλοιπες δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία μιας και οι καταθέσεις των μαρτύρων κατηγορίας ήταν γεμάτες ασάφειες με ήξεις αφίξεις και μισόλογα.

Σέβομαι κι εναποθέτω το είναι μου στα χέρια του Θεού και στην ελληνική δικαιοσύνη, όμως δεν μπορώ να κρύψω την πικρία της αποφάσεως ενοχής εμού ως 1ου κατηγορουμένου. Πώς είναι δυνατόν να έδωσα εντολή για κακοποιήσεις παιδιών ή να είχα γνώση όταν το χρονικό διάστημα που καταγγέλλεται ήμουν κλινήρης με covid και με περιέθαλπτε ο πατήρ Ευάγγελος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα του. Η αλήθεια θα λάμψει, ο Γολγοθάς θα φέρει την Ανάσταση» ήταν η δήλωση του πατέρα Αντωνίου.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε χαρακτηριστικά: «Να ρωτήσω κάτι επειδή δεν κατάλαβα. Γιατί δηλώνει χαρούμενος με την εξέλιξη; Και τα 3 πολλά είναι, δεν θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ένα.»