Zappit

Κατερίνα Καινούργιου για Ανθή Βούλγαρη: «Κι εγώ πιστεύω ότι είναι σε ενδιαφέρουσα»

"Είναι κάτι πολύ προσωπικό, οπότε θα το ανακοινώσει η ίδια" ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη στήλη Power Game των Παραπολιτικών η Ανθή Βούλγαρη φαίνεται ότι διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, τέσσερα χρόνια μετά τον γάμο της με τον Κώστα Κωνσταντινίδη. Η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε να ισχύει γιατί η δημοσιογράφος κι ο σύζυγός της ήθελαν πολύ να γίνουν γονείς.

«Έγκυος η Βούλγαρη του Mega. Με πήρε προχθές η αρχαία φίλη μου Ανθή Βούλγαρη και με ρωτούσε διάφορα, περισσότερα απ’ όσα με ρωτούσε προσφάτως στην εξομολόγησή μου ο Γέροντας Εφραίμ.

Ήταν πάντα περίεργη η φιλενάδα μου. Επειδή, όμως, κάτι μου έλεγε για το πόσο της αρέσουν αυτά που γράφουμε εδώ κάθε πρωί, αποφάσισα να της φτιάξω σήμερα τη μέρα, μια και ξυπνάει πρωί-πρωί με την αυγούλα. Όπως ενημερώθηκα αρμοδίως, η παρουσιάστρια του Mega διανύει αισίως τον πέμπτο προς έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και επειδή όταν ρωτήθηκε σχετικώς είπε ότι κάποια στιγμή θα φανεί, έχω την αίσθηση ότι άρχισε να φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα», ήταν το δημοσίευμα για την εγκυμοσύνη της Ανθής Βούλγαρη.

Μετά την προβολή του δημοσιεύματος, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Εύχομαι να ισχύει γιατί είναι πολύ καλά με τον σύντροφό της και θέλουν κάποια στιγμή να αποκτήσουν παιδάκι. Προφανώς για να μην το έχει επιβεβαιώσει, θα θέλει τον χρόνο της. Κι εγώ πιστεύω ότι μάλλον είναι σε ενδιαφέρουσα, αλλά είναι κάτι πολύ προσωπικό, οπότε θα το ανακοινώσει η ίδια.»