Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θα πήγαινα εύκολα τα παιδιά μου σε gay pride έτσι όπως βλέπω αυτές τις εικόνες»

Κατερίνα Καινούργιου

"Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ σε αυτά που ακούσαμε, όπως για τις εικόνες και τη βλασφημία συμφωνώ απόλυτα μαζί του" είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Βελόπουλου για το pride σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια του Alpha, δύσκολα θα πήγαινε τα παιδιά της στο μέλλον σε ένα gay pride λόγω κάποιων συγκεκριμένων στοιχείων που τη βρίσκουν αντίθετη.

«Υπάρχουν πράγματα που συμφωνώ σε αυτά που ακούσαμε, όπως για τις εικόνες και τη βλασφημία συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν πράγματα που διαφωνώ τελείως. Δηλαδή, συγκρίνει τον κανιβαλισμό με τη σεξουαλική επιλογή κάποιου. Εμένα αυτό δεν μου άρεσε. Τώρα για το ότι κάποια πράγματα δεν είναι καλαίσθητα επίσης συμφωνώ» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ που δεν έχω κανένα θέμα και θα εξηγώ από μικρή στα παιδιά μου και μακάρι να γίνω μανούλα, αλλά δεν ξέρω αν εύκολα θα πήγαινα τα παιδιά μου σε μικρή ηλικία σε ένα gay pride έτσι όπως βλέπω αυτές τις εικόνες. Το παιδί θέλει να εξοικειωθεί. Εσύ (σ.σ. στον Γιάννη Πουλόπουλο) έχεις μιλήσει ανοιχτά, δεν θα πήγαινες ποτέ να κάνεις αυτό εκεί» πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.