Κατερίνα Γκαγκάκη: «Το συναίσθημα αυτής της διαδικασίας ήταν κακό, αισθάνθηκα αποτυχία»

Κατερίνα Γκαγκάκη

"Έχω συνηθίσει να ζω μόνο μόνη μου και μου φαίνεται τρομερό αυτό, ξέρω ότι ακούγεται τρομερό" εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Δέσποινα Καμπούρη και την κάμερα της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1, Weekenders το Σάββατο. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η έμπειρη κυρία της τηλεόρασης μίλησε για την δύσκολη διαχείριση στο άδειασμα του πατρικού της σπιτιού καθώς και για το όνειρο της μητρότητας.

Ειδικότερα, ανοίγοντας για πρώτη φορά στην κάμερα το νέο της σπίτι, η Κατερίνα Γκαγκάκη εξομολογήθηκε πως «το σπίτι αυτό το νοίκιασα χωρίς να έχω στο μυαλό μου ακριβώς να μετακομίσω. Έγινε ακριβώς τις ημέρες που άδειαζα το πατρικό μου, το σπίτι του πατέρα μου, το οποίο και έδωσα. Μπήκα μέσα, άνοιξε η καρδιά μου. Το συναίσθημα όμως αυτής της διαδικασίας ήταν κακό, δεν ήταν καλό, αισθάνθηκα αποτυχία. Το συναίσθημα δηλαδή, όταν έκλεισα την πόρτα, ήταν σαν να θέλω να ζητήσω συγνώμη γιατί δεν το έκανα καλά».

«Έχω συνηθίσει να ζω μόνο μόνη μου. Μου φαίνεται τρομερό αυτό το οποίο λέω και ξέρω ότι ακούγεται τρομερό. Συντροφικά μπορώ να ζήσω κάποιες μέρες, μπορώ να μείνω με έναν άνθρωπο σε διακοπές ή κάποιες μέρες την εβδομάδα».

«Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα τελείωνα κάποιες άσκοπες σχέσεις πολύ νωρίτερα. Δεν θα ξοδευόμουν, αυτή είναι η φράση. Ονειρευόμουν να είμαι μαμά, δηλαδή το φανταζόμουν ως απόρροια μιας σχέσης. Δεν υπήρξε όμως ποτέ αυτή η σχέση. Καταλαβαίνω, έχοντας προφανώς ψάξει πολύ, ότι αυτό ήταν θέμα επιλογής διότι επιλέγεις ανθρώπους που μπορούν να σε πάνε σε αυτό το σημείο» πρόσθεσε ακόμα, με ειλικρίνεια, η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Δέσποινα Καμπούρη και τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1.