Καταπέλτης η Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε»

Ευαγγελία Πλατανιώτη

"Δυστυχώς είναι ένα άθλημα το οποίο αδικεί πάρα πολύ τους αθλητές, θα ήθελα να δω βήματα εξέλιξης" δηλώσει η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Λίγες ημέρες μετά την έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε στον αέρα της εκπομπής Summer’s Cool το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η πανέμορφη πρωταθλήτρια στην καλλιτεχνική κολύμβηση έκανε λόγο για αδικία που της στέρησαν το μετάλλιο.

Ειδικότερα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες. Πραγματικά δεν μπορώ να απαντήσω αν θα βρίσκομαι εκεί. Θα ήθελα να δω κατά πόσο το άθλημα μας θα εξελιχθεί διότι δυστυχώς είναι ένα άθλημα το οποίο αδικεί πάρα πολύ τους αθλητές. Οπότε θα ήθελα να δω βήματα εξέλιξης από το άθλημα σαν άθλημα και από τους παράγοντες που το περιβάλλουν, όσον αφορά τα αποτελέσματα και το πόσο πολύ χειραγωγούνται οι αγώνες».

«Δεν είναι ότι μόνο η Ελλάδα αδικήθηκε, αδικήθηκαν κι άλλες χώρες. Ήθελε δηλαδή προσπάθεια με τη δική μας εκτέλεση και τον βαθμό δυσκολίας για να μην πάρουμε μετάλλιο! Ήθελε προσπάθεια από εμάς, τόσο πολύ εννοώ πως αδικηθήκαμε. Δεν έχει να κάνει όμως μόνο με την Ελλάδα αλλά και με άλλους αθλητές

«Επομένως θα ήθελα να δω ότι το άθλημα εξελίσσεται. Αν δω τέτοια βήματα εξέλιξης πάνω σε αυτό το κομμάτι, σίγουρα θα είμαι και πιο αισιόδοξη για το μέλλον του αθλήματος γενικότερα» πρόσθεσε, ακόμα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη σε αυτή τη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη το μεσημέρι της Τετάρτης.