Καίτη Γαρμπή: Η απάντηση για την Έλενα Παπαρίζου και τα κιλά

Καίτη Γαρμπή

"Η αξία ενός καλλιτέχνη δεν αλλάζει ανάλογα με τα κιλά του".

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» έκανε η Καίτη Γαρμπή. Τη δημοφιλή τραγουδίστρια συνάντησε ο ρεπόρτερ Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας και τη ρώτησε για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision, καθώς και για τα σχόλια που δέχθηκε η Έλενα Παπαρίζου για τα κιλά και την εξωτερική της εμφάνιση.

«Η Ελλάδα δεν ήταν πάντα… χώρα του φωτός στη Eurovision. Υπήρξαν και κάποιες σκοτεινές στιγμές από τους καλλιτέχνες που έχουμε στείλει αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Συμβαίνει σε όλες τις χώρες», σχολιάζει η Καίτη Γαρμπή.

«Φέτος πιστεύω ότι έχουμε μία πολύ ωραία συμμετοχή και πως θα πάμε πάρα πολύ καλά. Μου άρεσε και η φωνή και ο αέρας και η αυτοπεποίθηση της Μαρίνας. Από τη στιγμή που προκριθήκαμε, ας έχουμε και μονοπλάνο, ας είναι και λίγο φτωχό. Κάθε χώρα πηγαίνει με ό,τι έχει», τονίζει η τραγουδίστρια στην κάμερα του Alpha.

«Η Έλενα Παπαρίζου έχει μία φωνή από εδώ μέχρι απέναντι. Η αξία ενός καλλιτέχνη δεν αλλάζει ανάλογα με τα κιλά του. Η Έλενα είναι μία συγκλονιστική τραγουδίστρια και μένουμε σε αυτό», απαντά χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.