Zappit

Καίτη Γαρμπή: «Αυτός θα ήταν ο λόγος που θα χώριζα με τον Διονύση Σχοινά, τίποτα άλλο»

"Κάνω και σκηνές ζηλοτυπίας, όπως κάνει και εκείνος, αλλά όλα γίνονται κόσμια χωρίς φωνές και υστερίες" ομολογεί η Καίτη Γαρμπή.

Τετ α τετ με τον Τάσο Τρύφωνος στην Κυπριακή τηλεόραση βρέθηκε η Καίτη Γαρμπή, το απόγευμα της Κυριακής, με αφορμή τις μουσικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, δε, ανάμεσα σε πολλά άλλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σχέση με τον σύζυγο της, Διονύση Σχοινά.

Ειδικότερα, η Καίτη Γαρμπή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «από την πρώτη στιγμή είδα στον Διονύση την καλοσύνη του, την καλή του την καρδιά, την γενναιοδωρία του και την ευγένεια του. Ο Διονύσης είναι ένας σύγχρονος ιππότης. Το λέω αλήθεια, αν και ακούγεται υπερβολικό, αυτός με τον Δημήτρη είναι οι πιο ευγενικοί άνθρωποι που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα. Και οι δυο. Αυτός ο άνδρας λοιπόν με έκανε να νιώθω βασίλισσα».

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσε ένας άνδρας με τα εκατομμύρια του, να με κάνει να νιώθω έτσι. Εγώ αυτόν είδα, αυτόν ερωτεύτηκα, γι’ αυτόν χτύπησε η καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να παραβλέψω αυτό που ένιωθα απλά και μόνο γιατί έπρεπε να ζυγίσω αν ήταν γνωστός, αν ήταν άσημος ή διάσημος, αν είχε λεφτά ή δεν είχε. Αυτά για μένα δεν μετράνε. Ο Διονύσης έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αυτό είναι που με κράτησε και με κρατάει τώρα 30 χρόνια. Είμαστε ισότιμοι σε αυτή τη σχέση. Από την μεριά μου, ναι, έχουμε κοιμηθεί αρκετές φορές τσακωμένοι. Κρατάω μούτρα αλλά χωριστά δεν έχουμε κοιμηθεί ποτέ. Γυρισμένη όμως πλάτη, σαν να κοιμάμαι μόνη μου. Κάνω σκηνές ζηλοτυπίας, όπως και εκείνος, αλλά όλα γίνονται κόσμια χωρίς φωνές και υστερίες γιατί ο ένας δεν δίνει δικαίωμα στον άλλον».

«Πολλές φορές μας έχουν «χωρίσει» τα περιοδικά αλλά πλέον δεν το βλέπω, δεν το ακούω» συμπλήρωσε, ακόμα, η Καίτη Γαρμπή στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη το απόγευμα της Κυριακής για να συμπληρώσει πως μια απιστία δεν θα αποτελούσε αιτία χωρισμού για εκείνην. «Δεν είναι δυνατόν να χάσεις έναν άνθρωπο τόσο πολύτιμο από τη ζωή σου γιατί είδε μια γυναίκα ωραιότερη από σένα, μικρότερη από σένα και εκείνη την ώρα κάτι του έκανε κλικ. Κακά τα ψέματα, εμείς οι γυναίκες, όταν κάνουμε παιδί, πέφτουμε πολύ με τα μούτρα σε αυτό και έρχεται ο άνδρας σε δεύτερη μοίρα».

«Για εκείνον είναι πάντα η γυναίκα του προτεραιότητα αλλά για εμάς έρχεται πρώτο το παιδί, κακά τα ψέματα. Οπότε λοιπόν όταν δεν υπάρχει αυτό, έρχεται σε δεύτερη μοίρα και περνάνε και 30 χρόνια, δεν μπορείς να τον στήσεις στον τοίχο για κάτι τέτοιο. Να χτυπήσω ξύλο, δεν θέλω να μου τύχει και μπορεί να έχει τύχει και να μην το ξέρω, αλλά έχεις κατανόηση γιατί σκέφτεσαι αν εσύ ήσουν σωστή».

«Αν ο Διονύσης μου έλεγε ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα, Θεός φυλάξοι, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη. Θα τον άφησα να φύγει γιατί ξέρω ότι, αν σου πει ο άντρας σου πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη, το έχεις χάσει το παιχνίδι και απλά με το να προσπαθείς να τον κρατήσεις, γίνεσαι γελοία. Οπότε αυτός θα ήταν ο λόγος που θα χώριζα, . Τίποτα άλλο» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Καίτη Γαρμπή.