Zappit

Καίτη Φίνου: «Σάπισαν όλα τα δόντια μου, δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση και τώρα έχω οδοντοστοιχίες»

"Δεν μπορώ να μιλήσω καλά, συγνώμη, γιατί έχω πρόσθετα δόντια και δεν έχω κανένα κόμπλεξ να το πω" δήλωσε η Καίτη Φίνου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Καίτη Φίνου στην κάμερα της εκπομπής Buongiorno και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου το πρωινό της Πέμπτης στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την πανδημία του κορονοϊού και τον χαμό των αγαπημένων της προσώπων.

Πιο συγκεκριμένα, η Καίτη Φίνου εξομολογήθηκε πως «χαίρομαι που η πρώτη μου συνέντευξη, μετά από έναν χρόνο που δεν έδινα συνεντεύξεις, είναι στη Φαίη την οποία αγαπώ πάρα πολύ. Μετά την περιπέτεια με τον κορονοϊό έγιναν τα χίλια μύρια όσα σαν παρενέργειες. Έπαθα ωχρά κηλίδα και αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να φοράω μαύρα γυαλιά. Δεν μπορώ να μιλήσω καλά, συγνώμη, γιατί έχω πρόσθετα δόντια και δεν έχω κανένα κόμπλεξ να το πω. Σάπισαν όλα τα δόντια μου και τώρα έχω οδοντοστοιχίες, άλλοι τα λένε μασέλες. Θέλουν μασέλες; Μασέλες. Οδοντοστοιχίες είναι όμως. δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση».

«Έφυγαν και τα νύχια μου, έπεσαν τα μαλλιά μου και τα περισσότερα από αυτά που βλέπετε δεν είναι δικά μου. Μετά τον χαμό και των δυο αδελφών μου κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τίποτα δεν μου λείπει πια. Μου λείπουν όμως τις ώρες που θέλω εγώ, είναι λίγο περίεργο όλο αυτό. Έζησα ενάμιση – δυο χρόνια, μετά τον χαμό τους, μέσα σε ένα λάπτοπ με τις φωτογραφίες και κατάλαβα ότι αυτό δεν μου έκανε καλό».

«Μιλάω με την Παναγία πολλές φορές. Σε στιλ «να σου πω, τώρα τι κατάλαβες με αυτό που έγινε;». Πάλι με φώναξαν, πάλι δεν με πήραν. Δηλαδή όλο αυτό το πράγμα θα γίνεται;» συμπλήρωσε, ακόμα, η Καίτη Φίνου στον αέρα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Φαίης Σκορδά στο Μεγάλο κανάλι.