J2US – Τους «πάγωσε» η Δέσποινα Βανδή με την κριτική της: «Υπήρχε ένα αδιανόητο διαρκές φάλτσο»

J2US

"Δεν ήταν καλό και υπήρχε μία φωνή που ήταν πάνω ψηλά και δεν μπορούσα να καταλάβω, στοναρισμένη διαρκώς" επισήμανε η κριτής του J2US.

Στη μάχη του ημιτελικού του J2US  ρίχθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιώργος Αμούτζας και η Τάνια Μπρεάζου προκειμένου να διεκδικήσουν το «Χρυσό εισιτήριο» για τον τελικό του μουσικό σόου του Alpha. Η δεύτερη εμφάνιση του ζευγαριού, ωστόσο, κάθε άλλο παρά ενθουσίασε την κριτική επιτροπή και ιδίως την Δέσποινα Βανδή.

Γι’ αυτό και μόλις ο παρουσιαστής του J2US της έδωσε τον λόγο, η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του μουσικού σόου αναφώνησε «λάθος! Λέω να ξεκινήσετε από αλλού». Κάτι που βέβαια δεν συνέχισε με αποτέλεσμα η Δέσποινα Βανδή να απλώσει τη νέα της κριτική στον Γιώργο Αμούτζα και την Τάνια Μπρεάζου.

«Παιδιά, ενώ ξεκινήσατε πάρα πολύ ωραία, αναρωτιέμαι και δεν θέλω να είμαι άδικη. Πραγματικά όμως στο ρεφρέν υπήρχε ένα αδιανόητο διαρκές φάλτσο».

» Θα το δείτε μετά, δεν ήταν καλό. Δεν ήταν καλό και υπήρχε μία φωνή που ήταν πάνω ψηλά και δεν μπορούσα να καταλάβω. Ήταν στοναρισμένη διαρκώς. Τάνια, μάλλον δεν άκουγες καλά γιατί δεν είσαι φάλτσα προς Θεού. Είσαι ένα απίστευτα ταλαντούχο πλάσμα. Ωραία, ΟΚ, εντάξει. Γίνονται αυτά, έτσι είναι τα live, μπορεί να μην ακούς κάτι καλά» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή απευθυνόμενη στο διαγωνιζόμενο ζευγάρι του J2US τη νύχτα της Παρασκευής.