Ηρακλής Τσουζίνοφ: «Όταν μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου»

Ηρακλής Τσουζίνοφ

"Επειδή έζησα από πρώτο χέρι τι έχει περάσει η μητέρα μου με μένα μόνη της, είχα ορκιστεί από πολύ μικρός ότι δεν θα το κάνω".

Στην κάμερα του Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ. Ο πρώην νικητής του GNTM αναφέρθηκε στον ρόλο του πατέρα, που ετοιμάζεται να παίξει στη ζωή, αφού ανακοίνωσε πρόσφατα πως η σύζυγός του βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

«Η σύντροφός μου, η Νάσια, είναι 27 κι εγώ 24 ετών. Γενικά είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι, αν και στην αρχή ξεκινήσαμε με φόβο. Είχαμε πανικοβληθεί, γιατί δεν ήταν στο πρόγραμμα αλλά όχι και κάτι που δεν θέλαμε. Βλέποντας λίγο γύρω μου, καταλαβαίνω ότι πολύς κόσμος δεν το έχει προγραμματισμένο. Θέλουμε να το ζήσουμε», δηλώνει ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

«Δεν είμαστε πάρα πολύ καιρό μαζί αλλά είναι σαν να γνωριζόμαστε αιώνες. Το πόσο πολύ μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο μέσα στη σχέση είναι απίστευτο, δεν το ‘χω ξαναζήσει», παραδέχεται το νεαρό μοντέλο.

«Θα είμαι ειλικρινής. Την πρώτη στιγμή που μάθαμε ότι η Νάσια είναι έγκυος, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να γίνω σαν τον μπαμπά μου. Δεν μου αρέσει. Επειδή έζησα από πρώτο χέρι τι έχει περάσει η μητέρα μου με μένα μόνη της, είχα ορκιστεί από πολύ μικρός ότι δεν θα το κάνω», εξομολογείται στη συνέχεια ο Ηρακλής Τσουζίνοφ.

«Πανικοβλήθηκα στην αρχή αλλά μετά είπα: όχι, Ηρακλή, δεν θα τρομάξεις. Θα είμαι παρών. Μέσα από αυτό θα ξαναγεννηθούμε, είναι πολύ όμορφο», συμπληρώνει ο Ηρακλής Τσουζίνοφ στην κάμερα του Happy Day, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός γάμου το επόμενο διάστημα.