Zappit

Ιωάννα Τούνη για πρώτη φορά μετά τον σάλο: «Να είναι καλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όλοι, πάω στον γιο μου»

"Οπότε ας κάτσει ο οποιοσδήποτε στο πάνελ, που θα μιλήσει για εμένα και την παρέα μου και την έγκυο φίλη μου που με συνόδευε, να δει το περιστατικό" δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Την Ιωάννα Τούνη συνάντησε η κάμερα του Πρωινό ΣουΣου στο αεροδρόμιο και απάντησε για όλα τα σχόλια που υπήρξαν με την πτήση που έχασε στο Λονδίνο και την περιπέτεια που είχε με αεροπορική εταιρία.

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: «Αυτό το τέρας λέει τέρατα, αν τα έλεγε σοβαρός άνθρωπος, θα προβληματιζόμουν»

«Ό,τι σχόλιο το έχω κάνει στα προσωπικά μου social, όπου δεν υπάρχει αυτή η κιτρινίλα που υπάρχει στο σινάφι σας. Πάω να δω τον γιο μου, να είστε καλά κι ευχαριστώ πολύ. Να είναι καλά κι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και να είστε καλά όλοι. Πάω στον γιο μου» είπε η Ιωάννα Τούνη στον Σαράντη Μαριεττή.

«Όπως και να έχει, έχω τοποθετηθεί ήδη στα δικά μου social media. Για να έχετε λόγο να κρίνετε το οποιοδήποτε συμβάν, θα πρέπει να το ακούσετε. Οπότε ας κάτσει ο οποιοσδήποτε στο πάνελ, που θα μιλήσει για εμένα και την παρέα μου και την έγκυο φίλη μου που με συνόδευε, να δει το περιστατικό. Είμαι σίγουρη από τα αποσπάσματα που έχω ακούσει, ότι δεν το έχετε ακούσει για να μιλήσετε για αυτό» συνέχισε η Ιωάννα Τούνη.