Ηλίας Βρεττός: «Έφυγε από το καμαρίνι και φώναζε στο διάδρομο ότι θα κοιμηθούμε μαζί»

Ηλίας Βρεττός

«Ζήτησα βοήθεια από την κοπέλα που ήταν μαζί της, η οποία ήταν γυναίκα του αδερφού της», είπε ο Ηλίας Βρεττός.

Ο Ηλίας Βρεττός και η Κέλλυ Κελεκίδου, με αφορμή τις κοινές τους εμφανίσεις, έδωσαν συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την Κατερίνα Νινιού. Οι δύο τραγουδιστές περιέγραψαν ευτράπελα και άβολες στιγμές στη νύχτα.

«Μία γυναίκα είχε κολλήσει πάνω μου για να μου ζητήσει αυτόγραφο. Ζήτησα βοήθεια από την κοπέλα που ήταν μαζί της, η οποία ήταν γυναίκα του αδερφού της. Όταν έφυγε αυτή η κυρία φώναζε στο διάδρομο “απόψε θα κοιμηθούμε μαζί”.

Πριν χρονιά τραγουδούσα στα Γιάννενα και ανέβηκε κάποιος στη σκηνή να μου ζητήσει ένα τραγούδι που δεν ήξερα. Εξηγούσα στον κύριο ότι δεν γνωρίζω το τραγούδι και με απειλούσε με όπλο στο στομάχι μου. Ο κόσμος όταν πίνει παρεκτρέπεται. Έχω φάει αναπτήρα στο κεφάλι και πιάτα», είπε αρχικά ο Ηλίας Βρεττός.

Η Κέλλυ Κελεκίδου ανέφερε από την πλευρά της: «Παλιά μού είχαν πετάξει πιρούνι στο κεφάλι, γιατί είχε φύγει μαζί με τα λουλούδια. Έχω δει εκδηλώσεις θαυμασμού πιο ρομαντικές. Έχουν αφήσει στο αυτοκίνητο μου μπαλόνια, λουλούδια. Μία φορά πηγαίναμε Μελβούρνη και κάποιος μου μίλησε, γιατί με μπέρδεψε με την Κιμ Καρντάσιαν».

Ο Ηλίας Βρεττός είπε επίσης: «Κάποια ψεύτικα προφίλ στα social έστελναν μήνυμα σε κοπέλες και ζητούσαν χρήματα από κόσμο. Κινήθηκα νομικά όταν τα ψεύτικα προφίλ έστελναν άσεμνες φωτογραφίες».