Zappit

Ηλίας Μπόγδανος: Αποκάλυψε τι συζήτησε με τον Lenny Kravitz στα καμαρίνια του ΟΑΚΑ

"Θα της κάνω την πρόταση γάμου έτσι, ώστε να τη θυμάται για πάντα".

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο νεαρός τραγουδιστής έδωσε το παρών σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Δευτέρας (21/10) μαζί με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα, και μίλησε για το ενδεχόμενο γάμου αλλά και τη μουσική του συνύπαρξη με τον Lenny Kravitz το περασμένο καλοκαίρι.

«Μιλήσαμε όταν έγινε το live με τον Lenny Kravitz στο ΟΑΚΑ. Τα είπαμε στο καμαρίνι. Περισσότερο συζητήσαμε για τα ρούχα, γιατί εκείνος έχει τρέλα με το fashion. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Μπαίνει στο βιογραφικό ένα ακόμα τσεκ, μαζί με τον Robbie Williams που κάναμε πριν. Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», ανέφερε ο Ηλίας Μπόγδανος.

«Προφανώς, μετά από τόσα χρόνια σχέση υπάρχει το ενδεχόμενο του γάμου ως σκέψη, δεν σας λέω ψέματα. Δεν υπάρχει όμως κάτι προγραμματισμένο. Κάποια στιγμή θα γίνει», απάντησε ο τραγουδιστής σε σχετική ερώτηση της Χριστιάνας Κοχλατζή.

«Θα της κάνω την πρόταση γάμου έτσι, ώστε να τη θυμάται για πάντα. Εννοείται ότι εγώ είμαι ο πιο ρομαντικός από τους δυο μας», τόνισε αμέσως μετά ο Ηλίας Μπόγδανος.