Zappit

Ιεροκλής Μιχαηλίδης για Δημήτρη Σταρόβα: «Θέμα χρόνου και εξάσκησης να επανέλθει η ομιλία του»

"Όταν το παθαίνει ένας κοντινός σου άνθρωπος, είσαι σε πανικό αλλά γρήγορα πήραμε θάρρος" ομολογεί ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος της Ελένης Τσολάκη, το πρωινό της Τετάρτης, στο Πρωινό Σου Σου του OPEN. Ανάμεσα σε πολλά, μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στον αγαπημένο του φίλο και συνεργάτη, Δημήτρη Σταρόβα και την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε πρόσφατα με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Δημήτρης Σταρόβας είναι μια χαρά, πάει πολύ καλύτερα, όλες οι λειτουργίες είναι άψογες. Με την ομιλία έχει ένα θέμα το οποίο όμως είναι θέμα χρόνου και εξάσκησης. Επανήλθε, κιθάρα παίζει κανονικότατα».

«Με τον Σταρόβα γνωριστήκαμε λίγο πριν τους Άγαμου Θύτες, ήταν κιθαρίστας πολύ σπουδαίος και απ’ όταν ξεκινήσαμε τον άλλο μήνα κλείνουμε 34 χρόνια. Προφανώς και με τρόμαξε αυτό που συνέβη, όπως φαντάζομαι τρόμαξε ακόμα και ανθρώπους που δεν τον ξέρουν. Όταν το παθαίνει ένας κοντινός σου άνθρωπος, είσαι σε πανικό αλλά γρήγορα πήραμε θάρρος».

«Δηλαδή στην πρώτη εβδομάδα ήταν τα πράγματα αισιόδοξα. Ο Δημήτρης είναι θηρίο» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στη ψυχαγωγική εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.