Zappit

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Μπέττυ Μαγγίρα δεν έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε κάτι, ο Αρναούτογλου δεν με ενδιαφέρει»

"Η τηλεόραση δεν φτιάχνει σταρ. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που «αρπάζουν» τα πάντα".

Συνέντευξη στο «Χαμογέλα και Πάλι» έδωσε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης. Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου πέρασε από «κόσκινο» τα τηλεοπτικά πρόσωπα, κάνοντας τα δικά του σχόλια μεταξύ άλλων για τη Φαίη Σκορδά, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Μπέττυ Μαγγίρα.

«Η Φαίη Σκορδά είναι όλα αυτά τα χρόνια ένα ευγενικό κορίτσι, που δεν προσβάλλει την αισθητική ούτε την ηθική. Δεν έχει ακουστεί κάτι κακό. Αν και είναι ένα γλυκό πλάσμα, την έχω δει σε ζωντανή εκπομπή να τα «βάζει» με «επικίνδυνους» – όσον αφορά στις απόψεις τους – ανθρώπους. Εκεί της έβγαλα το καπέλο», είπε αρχικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Υπάρχουν ξεχωριστοί άνθρωποι σε κάθε τομέα, όχι σταρ με την ένταση που υπήρχαν παλιά. Η τηλεόραση δεν φτιάχνει σταρ αλλά αντίθετα έχει καταστρέψει μερικούς. Η παρουσία του Αντρέα Μικρούτσικου μου φαίνεται εξαιρετική», επισήμανε χαρακτηριστικά.

«Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας ντροπαλός άνθρωπος, είναι όλα μία άμυνα απέναντι στον φακό. Δεν με ενδιαφέρει ο Αρναούτογλου ως προσωπικότητα, όσες εκπομπές και αν παρουσιάσει. Δε μπορώ τους ανθρώπους που «αρπάζουν» τα πάντα», σχολιάζει στη συνέχεια ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα έλειπε και πέρσι από την τηλεόραση όχι μόνο φέτος. Είναι ένα ωραίο μανεκέν, αυτή την ομορφιά την δείχνει στην τηλεόραση, σε πίστες, σε ρεστοράν. Δε νομίζω ότι έχει καταφέρει κάτι σε όλα αυτά πέρα από την αναμφισβήτητη ομορφιά της», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης στον ρεπόρτερ Γιάννη Μαυρίδη.