Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Γιατί να μην παίξεις το βίντεο με την πτώση της Μαρινέλλας; Είναι καταγραφή ιστορίας, είναι μια σταρ»

Ιάσονας Τριανταφυλλίδης

«Έγινε στο Ηρώδειο και μπροστά σε 5.000 κόσμο. Μια, δυο φορές το παίζεις, αλλά να μην το παίξεις 50 γιατί θα είσαι υπερβολικός», είπε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Την άποψή του για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν εξέφρασε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης, ο οποίος σχολίασε και την προβολή του βίντεο με την πτώση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο.

«Το φετινό τηλεοπτικό τοπίο δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι, απλά κάποια πράγματα είναι λίγο καλύτερα και κάποια άλλα λίγο χειρότερα. Ακόμα δεν έχω ξεχωρίσει κάτι στην τηλεόραση. Πάντα υπήρχε κιτρινισμός στην τηλεόραση, απλά τώρα φαίνεται περισσότερο και το φωνάζουν όσοι κιτρινίζουν.

Στην τηλεόραση, όσο πιο πολύ φωνάζει κάποιος ότι θέλει να κρατήσει το επίπεδό του, τόσο πιο πολύ βουτηγμένος είναι στην κιτρινίλα. Όλα έχουν ένα μέτρο στη δημοσιογραφία. Δεν χρειάζεται στα «πεσίματα» να πιέζεις πολύ τον άλλον», είπε αρχικά ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Για το βίντεο με την πτώση της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε: «Γιατί να μην παίξεις το βίντεο; Έγινε στο Ηρώδειο και μπροστά σε 5.000 κόσμο. Μια, δυο φορές το παίζεις, αλλά να μην το παίξεις 50 γιατί θα είσαι υπερβολικός. Αυτό είναι καταγραφή ιστορίας, είναι μια σταρ, δεν είναι κιτρινισμός».