Zappit

Η Ζόζεφιν επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Νίνο: «Δεν λείπει κανείς απόψε από δω»

"Καλώς ή κακώς είμαστε στα φώτα και όταν υπάρχει μία ωραία ή κακιά στιγμή, αυτά βγαίνουν μπροστά. Εκνευρίζομαι με την ασέβεια και το ψέμα".

Τη δική της οριστική απάντηση στις φήμες χωρισμού με τον Νίνο δίνει η Ζόζεφιν. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και με τον τρόπο της επιβεβαίωσε πως με τον πρώην σύντροφό της ακολουθούν πια διαφορετικούς δρόμους στη ζωή.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Δεν το περίμενα ότι θα είναι το δεύτερο άλμπουμ που θα γινόταν πλατινένιο. Θέλω πάντα παραπάνω πράγματα. Ισχύει ότι είμαι καλό παιδί και δουλευταρού, αγαπάω τη δουλειά μου. Είναι το χόμπι μου, που το έχω κάνει δουλειά, και είμαι όλη μέρα κάθε μέρα αφοσιωμένη σε αυτό», δηλώνει η Ζόζεφιν.

«Δεν λείπει κανένας σήμερα. Είναι εδώ η μαμά μου, ο μπαμπάς μου, η γιαγιά μου. Είναι όλοι εδώ», απάντησε με νόημα η τραγουδίστρια σε σχετική ερώτηση που της έγινε.

«Δεν θα ‘θελα να μιλήσω τώρα για αυτό, είναι μια χαρούμενη στιγμή και δεν θέλω να τοποθετηθώ. Δεν με ενοχλεί, γιατί καλώς ή κακώς είμαστε στα φώτα και όταν υπάρχει μία ωραία ή κακιά στιγμή, αυτά βγαίνουν μπροστά. Εκνευρίζομαι με την ασέβεια και το ψέμα», είπε κλείνοντας το θέμα η Ζόζεφιν.