Η Ζωή Κρονάκη και ο Τάσος Ιορδανίδης αποκάλυψαν τον τίτλο της νέας εκπομπής τους

Ζωή Κρονάκη, Τάσος Ιορδανίδης

"Εμείς ζούμε το Σαββατοκύριακο σε κάθε του πτυχή" δηλώνει, με νόημα, η Ζωή Κρονάκη στον Τάσο Ιορδανίδη στο νέο τους τρέιλερ.

Στην πρωινή ζώνη της ΕΡΤ θα συνεχίσει να βρίσκεται η Ζωή Κρονάκη και τη νέα χρονιά έχοντας σαν παρτενέρ, κάθε Σαββατοκύριακο, τον Τάσο Ιορδανίδη. Ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων στην παρουσίαση της εκπομπής «Μπαμπα-δες» και τώρα ήρθε η ώρα να «βουτήξει» στο ζωντανό πρόγραμμα.

Μέσα από το πρώτο τρέιλερ για το νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης, το οποίο θα προβάλλεται όπως και το προηγούμενο «Δύο στις 10» κάθε Σάββατο και Κυριακή πρωί, ήρθε να αποκαλυφθεί πριν από λίγη ώρα και ο ιδιαίτερος τίτλος.

«Τι ξεκινάμε; Ένας στους δυο ζει για το Σαββατοκύριακο» αναφωνεί, αρχικά, ο Τάσος Ιορδανίδης στο τρέιλερ για να συμπληρώσει, με χαμόγελο, η Ζωή Κρονάκη πως «εμείς ζούμε το Σαββατοκύριακο σε κάθε του πτυχή».

Τ.Ι.: Όλη η επικαιρότητα!

Ζ.Κ.: Όλη η ψυχαγωγία!

Τ.Ι.: Όλος ο κόσμος.

Ζ.Κ.: Σε μία εκπομπή για όλους.

«Καλημέρα είπαμε;» θα είναι ο τίτλος του νέου ψυχαγωγικού προγράμματος που έρχεται να προστεθεί από τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ.