Zappit

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάνει reunion με τους τρεις ταχυδρόμους του Πακέτου και θυμούνται ιστορίες που συγκλόνισαν

«Το επεισόδιο με τον Γιάννη Βόγλη και την Αν Λόνμπεργκ έφτασε 49%», είπε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Το δικό της «πακέτο» άνοιξε σήμερα η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η παρουσιάστρια νόμιζε ότι θα δώσει μια απλή συνέντευξη, αλλά ξαφνικά εισέβαλαν στο δωμάτιο οι τρεις «ταχυδρόμοι» του «Πάμε Πακέτο».

«Ξεκίνησε το 2006 και ολοκληρώθηκε το 2019. Το πιο δυνατό επεισόδιο ήταν με τον Γιάννη Βόγλη και την Ανν Λόνμπεργκ, ξανασυναντήθηκαν μετά το γνωστό “στάσου μύγδαλα” και η τηλεθέαση έφτασε 49%. Με σταματάνε στο δρόμο και μου λένε ότι βλέπουν το “Πάμε πακέτο” στο youtube», είπε αρχικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Ιωάννα Κανελλοπούλου αναφέρει πως είχε συγκλονιστεί με έναν γιο από τη Χαλκίδα, που πήγε στην εκπομπή και μόλις είδε ότι το πακέτο ήταν από τη μητέρα του έφυγε.

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος αναφέρει πως όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί πέρασαν συγκινητικές στιγμές: «Είχαμε πολλά θετικά νέα για τους παραλήπτες μας αλλά και απορρίψεις που εμένα με συγκλόνισαν. Θυμάμαι μια κοπέλα που βρήκε τη μητέρα και την αδερφή της, μετά από λίγο επικοινώνησε μαζί μας και μας είπε ότι εντόπισε και μια ακόμη, δίδυμη, αδερφή».

Ο Δημήτρης Δερμεντζόγλου είπε πως ένα αστείο και σοκαριστικό περιστατικό ήταν όταν ήθελε τουαλέτα: «Μπήκα σε ένα συνεργείο αυτοκίνητων και έπεσα στο κενό τρία μέτρα κάτω».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε πως ποτέ δεν έδειχναν τον άνθρωπο που λιποθυμούσε: «Το θεωρούσα ασέβεια. “Παρακαλώ κύριε Νεκτάριε, συγχωρώ αλλά δε ξεχνώ” πολύ καλά είπε η κυρία Αλέκα. Ο κύριος Νεκτάριος μας είπε ότι έφυγε επειδή είχε ένα ατύχημα».

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος αναφέρθηκε στο πακέτο – φάρσα στον Θανάση Βισκαδουράκη, που υποτίθεται είχε ένα παιδί. «Είχε πάθει σοκ, το είχε πιστέψει. Είχε πει ό,τι έδωσε ο θεός», πρόσθεσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ο Πέτρος Γυφτόπουλος είπε πως ο Νίκος Μουτσινάς, στη φάρσα, δεν ήξερε τι να κάνει.