Η Βάνα Μπάρμπα σε δριμύ κατηγορώ: «Με εξεβίασε πως θα πει ότι πήρα χρήματα και θα με βγάλει στη δικαιοσύνη»

Βάνα Μπάρμπα

"Μόλις βγει ότι η Μπάρμπα είχε μια κοπέλα, φίλη που μπορεί να πει ότι είχαμε και σχέση, ποιον θα πιστέψουν, ξέρετε;" αναρωτιέται η Βάνα Μπάρμπα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Βάνα Μπάρμπα, το πρωινό της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τον δημοσιογράφο Οδυσσέα Μητσόπουλο στο OPEN. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, η έμπειρη ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχεται απειλές και εκβιασμούς από πρόσωπο με το οποίο και συνυπήρξε πριν από λίγα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσωπικά έχω έναν άνθρωπο ο οποίος με κυνηγάει χρόνια. Προχθές μου με εξεβίασε και μου είπε ότι αν δεν τον δω ή δεν την δω, δεν θέλω αναφερθώ γιατί είναι stalker όπως λέμε στην καθομιλουμένη, «θα πω ότι μου πήρες χρήματα και θα σε βγάλω στη δικαιοσύνη». Μας εκβιάζουν, ναι! Μας εκβιάζουν γιατί αυτό θα πουλήσει».

«Μόλις δηλαδή βγει ότι η Βάνα Μπάρμπα είχε μια κοπέλα πριν από πέντε χρόνια, φίλη που μπορεί αυτή να πει ότι είχαμε και σχέση, ό,τι της κατέβει στο κεφάλι, ποιον θα πιστέψουν, ξέρετε; Αυτόν που θα τα πει στο Ίντερνετ. Αυτό είναι τραγικό».

«Έχω ζητήσει τη βοήθεια της αστυνομίας και έχω απευθυνθεί στην εισαγγελία» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Βάνα Μπάρμπα στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

Πηγή εικόνας: NDP Photo