Zappit

Η Βάνα Μπάρμπα δεν πίστεψε στα αυτιά της: «Τι θα κάνει ο Χρήστος Μάστορας; Τον Καζαντζίδη; Δεν νομίζω»

"Θέλετε να με τσιγκλάτε συνέχεια νομίζω. Μάλλον εσείς τα λέτε αυτά".

Για τον Χρήστο Μάστορα και τη βιογραφική ταινία γύρω από τον Στέλιο Καζαντζίδη ρωτήθηκε η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός φάνηκε πως δεν ήταν ενήμερη για την επικείμενη κυκλοφορία της συγκεκριμένης ταινίας, έκανε ωστόσο τα σχόλιά της για τον τραγουδιστή και την προσπάθειά του.

«Τι θα κάνει ο Χρήστος Μάστορας; Θα κάνει ο ίδιος τον Καζαντζίδη; Δεν ξέρω τι να σας πω τώρα. Όλο μου λέτε πράγματα για να με τσιγκλάτε νομίζω», είπε αρχικά έκπληκτη η Βάνα Μπάρμπα.

«Είναι ένα γλυκύτατο παιδί με πολύ ωραία προσωπικότητα. Ανήκει στη νέα γενιά και είναι εξαιρετικός αλλά δεν νομίζω ότι θα το κάνει. Μάλλον εσείς τα λέτε αυτά», σχολίασε η ηθοποιός, αδυνατώντας να κατανοήσει ότι πρόκειται για πραγματικό γεγονός.

«Μου φαίνεται πολύ ετερόκλητο, δεν γίνεται. Κάποια πρότυπα δεν αγγίζονται. Αν τα καταφέρει, θα είναι μία έκπληξη σίγουρα», τόνισε στη συνέχεια η Βάνα Μπάρμπα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει επισήμανε: «Δεν θέλω να μιλάω πολύ για το θέμα της υγείας μου. Θα είναι μία δύσκολη περίοδος αλλά ας δίνουμε αγάπη στους ανθρώπους που παλεύουν».