Η Τζένη Θεωνά επιστρέφει στις «Μαμα-δες» όχι με έναν αλλά με τέσσερις πρώτους καλεσμένους

Τζένη Θεωνά

Μαμα-δες με την Τζένη Θεωνά, πρεμιέρα αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ.

Οι «Μαμά-δες», η αγαπημένη εκπομπή της ΕΡΤ με την Τζένη Θεωνά, που είναι αφιερωμένη στη μητρότητα και στην οικογένεια, κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024, στις 17:00.

Στην πρώτη εκπομπή της σεζόν, η Τζένη Θεωνά συναντάει την Ειρήνη Κόκα, μια γυναίκα που διαγνώστηκε με καρκίνο και έκανε κρυοσυντήρηση ωοθηκικού ιστού, προκειμένου να διατηρήσει τη γονιμότητά της. Σήμερα, 16 χρόνια μετά, κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο αγοράκι και να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει μητέρα.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μιλάει για την 17χρονη, πλέον, κόρη της, αποκαλύπτει πώς λειτούργησε στη δική της περίπτωση η συνεπιμέλεια, αλλά και πόσο προβληματίζεται τώρα που η κόρη της μεγαλώνει και ανοίγει τα φτερά της.

Ο δικηγόρος, με ειδίκευση στο εργατικό δίκαιο Κώστας Τσουκαλάς, μιλάει για τα δικαιώματα της μητέρας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και όταν φέρει στον κόσμο το παιδί της.

Στη νέα στήλη της εκπομπής, όπου αγαπημένα πρόσωπα μιλούν για τους γονείς τους και θυμούνται σημαντικές στιγμές από τα παιδικά τους χρόνια, ποδαρικό κάνει ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αναφέρεται στις αναμνήσεις από τους γονείς του και αποκαλύπτει πού είχε πάει, όταν σε πολύ μικρή ηλικία είχε εξαφανιστεί και τον έψαχναν.

Παρουσίαση: Τζένη Θεωνά

Αρχισυνταξία – Επιμέλεια εκπομπής: Δημήτρης Σαρρής

Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά

Δημοσιογραφική ομάδα: Εύη Λεπενιώτη, Λάμπρος Σταύρου

Παραγωγή: DIGIMUM IKE