Η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον εμμονικό της θαυμαστή: «Άμα δεν το σηκώσω, θα με πάρει 10 φορές»

Σταματίνα Τσιμτσιλή

"Αν τον δω έξω από το σπίτι μου να παραμονεύει, συγνώμη, εκεί θα πάρω την αστυνομία" ξεκαθαρίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, προς τους τηλεοπτικούς της συνεργάτες, το πρωινό της Πέμπτης μέσα από τον αέρα του Happy Day στον Alpha. Αφορμή γι’ αυτήν στάθηκε η αποκάλυψη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για τον εμμονικό της θαυμαστή.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha δήλωσε χαρακτηριστικά πως «θα σας πω την αμαρτία μου, γιατί θεωρώ πως είναι τι σου βγάζει και ο άλλος. Και γω έχω έναν θαυμαστή ο οποίος έχει το τηλέφωνο μου, εντάξει, εγώ έχω και το ίδιο τηλέφωνο από τα δεκαέξι μου οπότε όλοι έχουν το τηλέφωνο μου. Στα γενέθλια μου, στη γιορτή μου θα με πάρει και θέλει απλά να μου πει «Σταματίνα μου, χρόνια πολλά». Αλλά άμα δεν το σηκώσω, θα με πάρει 10 φορές μέχρι να το σηκώσω».

«Με το που το σηκώσω όμως και μου πει αυτό, πολύ ευγενικά και χωρίς υπονοούμενα, θα πω και γω «σ’ ευχαριστώ πολύ». Με παίρνει τώρα 15 χρόνια στη γιορτή μου και στα γενέθλια μου. Μετά έχουν προστεθεί και τα γενέθλια των παιδιών μου, οι γιορτές των παιδιών μου και η πρεμιέρα της εκπομπής. Είναι όμως και τι σου βγάζει ο άλλος».

«Αν δηλαδή αρκείται στο να σου πει ένα «χρόνια πολλά» ή «καλή αρχή στη χρονιά», δεν με ενοχλεί. Αν όμως τον άλλον τον δω έξω από το σπίτι μου να παραμονεύει, συγνώμη, εκεί θα πάρω την αστυνομία γιατί αυτό με ενοχλεί, με σκιάζει και με αγχώνει» πρόσθεσε, ακόμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day στον Alpha το πρωινό της Πέμπτης.