Η Ντόρα Κουτροκόη μας πρόσφερε το επικότερο σαρδάμ της χρονιάς – «Aυτό εδώ το παλικάρι»

Ντόρα Κουτροκόη

"Τον streamer τον ήξερε, την Φουρέιρα δεν την ήξερε" υπογράμμισε ο Νίκος Υποφάντης πειράζοντας, με χιούμορ, τη Ντόρα Κουτροκόη.

Πιστοί στις επάλξεις της ενημέρωσης παραμένουν ο Νίκος Υποφάντης και η Ντόρα Κουτροκόη στην πρωινή ζώνη μέσα από το πρόγραμμα του Action 24. Την Τρίτη, μάλιστα, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έμελλε να προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα από τα ωραιότερα, ομολογουμένως, σαρδάμ της φετινής χρονιάς.

Αφορμή για αυτό, βεβαίως, στάθηκε η προσπάθεια της να αναφερθεί σε έναν συγκεκριμένο Youtuber. Ειδικότερα, όπως είδαμε στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, ο Νίκος Υποφάντης και η Ντόρα Κουτροκόη επιβεβαίωσαν αρχικά πως επανήλθαν από το διαφημιστικό διάλειμμα σε ρυθμούς Ελένης Φουρέιρα.

«Φουρέιρα δεν είναι; Φουρέιρα είναι, αλίμονο. Παιδιά, η Φουρέιρα δεν το τραγουδάει το τραγούδι; Βέβαια, αλίμονο, είναι δυνατόν να μην το ξέρει;» αναρωτήθηκε αρχικά ο έμπειρος δημοσιογράφος για να… τσιγκλήσει, εν συνεχεία, με χιούμορ την τηλεοπτική του παρτενέρ τονίζοντας πως «δεν είναι δυνατόν! Ήξερες όμως τον Youtuber».

Και τότε ήταν που η Ντόρα Κουτροκόη επιχείρησε, επί ματαίω, να επαναλάβει το όνομα του. «Τον Ιsee… Isawshe… Isawsleep… Isospeed! Isospeed» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για να ακολουθήσει ένας σύντομος, πλην απολαυστικός, διάλογος προτού δοθεί συνέχεια στη ροή της εκπομπής.

Ν.Υ.: Speed; Τον τρίπερ.

Ν.Κ.: Streamer!

Ν.Υ.: Streamer. Αυτόν! Αυτόν τον ήξερε,

Ν.Κ.: Ναι, αυτό εδώ το παλικάρι.

Ν.Υ.: Τον streamer τον ήξερε, την Φουρέιρα δεν την ήξερε.