Πού θα φάμε το πιο βουτυράτο κρουασάν; Ποια μπουλανζερί έχει την πιο διάσημη μπαγκέτα; Ποιο ζαχαροπλαστείο δημιουργεί το καλύτερο εκλέρ σοκολάτας; Πώς είναι ένα μαγικό δείπνο σε bateau mouche στο Σηκουάνα; Τι γεύση έχει το περιζήτητο φαλάφελ στην περιοχή Le Marais; Πώς είναι η πιο παλιά fromagerie με τα εκατοντάδες είδη τυριών; Ποιο είναι το πιο παλιό Bistro της πόλης; Πώς μας κάνει ψυχανάλυση ο πιο διάσημος bartender του μπαρ Hemingway στο μυθικό Ritz; Αυτά και πολλά ακόμα μυστικά από την πιο πιο μαγευτική, συναρπαστική, σαγηνευτική πρωτεύουσα της Ευρώπης θα μας αποκαλύψει η Ντίνα Νικολάου μέσα από το καινούργιο φιλόδοξο εβδομαδιαίο πρόγραμμα «Από το Παρίσι με αγάπη».
Η καταξιωμένη σεφ μοιράζεται τα τελευταία 25 χρόνια τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία έχοντας δημιουργήσει μία τεράστια καριέρα στο εξωτερικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Γαλλική έκδοση του βιβλίου της για την ελληνική κουζίνα έλαβε διθυραμβικές κριτικές και τιμήθηκε ως ένα από τα ωραιότερα εγχειρίδια γαστρονομίας. Η Ντίνα Νικολάου, σύμφωνα με όσα γράφει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV ο Γιάννης Βίτσας, αποφάσισε να μας ξεναγήσει στη ζωή τις παραμυθένιας πόλης του φωτός μέσα από ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την γαστρονομία και το ταξίδι, ενώ είναι πολλοί οι τηλεοπτικοί μνηστήρες που επιθυμούν να το εντάξουν στο πρόγραμμά τους την επόμενη τηλεοπτική χρονιά!