Το Σάββατο 16 Μαρτίου, καλεσμένη της εκπομπής η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη, που μιλάει για τη σχέση της με τη μαγειρική, τα παιδικά της χρόνια και την αγάπη της για την κωμωδία. Μαζί με τον Δημήτρη και τον Ηλία φτιάχνουν ένα «διαφορετικό» street food με ψητά λουκάνικα σε πουρέ σελινόριζας και καραμελωμένα κρεμμύδια αλλά και ρολάκια ψωμιού με γλυκιά γέμιση μηλόπιτας.
Την Κυριακή 17 Μαρτίου, η εντυπωσιακή Ελένη Πετρουλάκη έρχεται στο στούντιο της εκπομπής. Με τους παρουσιαστές κουβεντιάζουν για μαγειρική, σωματική άσκηση και σωστή διατροφή. Στη συνέχεια, μαγειρεύουν σπαγγέτι με σπαράγγια, τόνο και αβοκάντο αλλά και ένα ζουμερό ψαρονέφρι με φασολάκια και πέστο δυόσμου.