Zappit

«Η Μαρινέλλα στο καλωσόρισμα ήταν τρακαρισμένη, θεωρήσαμε ότι ήταν φορτισμένη με όλη αυτή την παραφιλολογία»

"Σε συνέπαιρνε τόσο πολύ το συναίσθημα να ακούς τη Μαρινέλλα A capella στο κατάμεστο Ηρώδειο, που δεν δώσαμε σημασία."

Στο «Υγεία» νοσηλεύεται η Μαρινέλλα μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Η Σίσσυ Καλλίνη, η οποία παρευρέθηκε στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο, περιέγραψε καρέ καρέ όσα είδε με τη λιποθυμία της μεγάλης ερμηνεύτριας που σόκαρε το πανελλήνιο.

«Όταν έγραψα στο story μου ιστορική στιγμή, δεν είχα αυτό στο μυαλό μου. Ήταν πολύ έντονη στιγμή, σοκαριστική. Είναι πολύ έντονο να βλέπεις την ιστορία του ελληνικού τραγουδιού σε έναν τέτοιο ιστορικό χώρο. Ήταν πολύ ψηλά το συναίσθημα κι η ενέργεια. Όπως είπατε στο τρίτο τραγούδι… Σε συνέπαιρνε τόσο πολύ το συναίσθημα να ακούς τη Μαρινέλλα A capella στο κατάμεστο Ηρώδειο, που δεν δώσαμε σημασία. Ίσως το καλωσόρισμα ήταν λίγο πιο τρακαρισμένη, οπότε θεωρήσαμε ότι ήταν η συγκίνηση της στιγμής. Έγιναν κι όλα αυτά με αυτήν την παραφιλολογία και μπορεί να ήταν φορτισμένη. Μετά στο τρίτο τραγούδι συνέβη αυτό που όλοι είδαμε» ανέφερε η Σίσσυ Καλλίνη για τη Μαρινέλλα.

«Ήμουν στο άνω διάζωμα, αλλά ακριβώς μπροστά από τη σκηνή. Η ορατότητα είναι θεατρική κι έχεις επαφή με τον καλλιτέχνη. Είναι ακριβώς αυτό που είδατε. Το να περιγράφεις την αδύναμη στιγμή μίας γυναίκας, ανεξάρτητα από το μεγαλείο το καλλιτεχνικό, δεν είναι ότι θα δώσει κάτι στο ρεπορτάζ. Κατόπιν μάθαμε κι εμείς ότι είχε μία δυσφορία. Υπήρχε μία απόλυτη σιωπή και μετά το κοινό ξέσπασε σε χειροκρότημα δύο φορές με πολύ σεβασμό. Σε 10 με 25 λεπτά βγήκε η ανακοίνωση» κατέληξε η Σίσσυ Καλλίνη.

Πηγή εικόνας ndp