Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει: «Η Άννα Φόνσου με πέταξε έξω από το Σπίτι του Ηθοποιού»

Μαρίνα Νικολαΐδου

"Δεν έχω πού να μείνω και το ξέρει η ίδια. Το περιβάλλον της είναι τελείως αρνητικό, της αρέσει να έχει μία αυλή".

Καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε το πρωινό της Τρίτης (22/10) η Μαρίνα Νικολαΐδου. Η ηθοποιός, που τα τελευταία χρόνια φιλοξενούταν στο «Σπίτι του Ηθοποιού», καταγγέλλει τη συνάδελφό της, Άννα Φόνσου, πως με έξωση που εξέδωσε σε βάρος της, της ζήτησε να αποχωρίσει από τη δομή.

«Το θέμα ξεκίνησε από το 2020. Ήμουν ανεμβολίαστη και μου δόθηκε ένα εξώδικο, κέρδισα το δικαστήριο τον Φεβρουάριο του ’22. Η κυρία Φόνσου έκανε ένσταση για να πάμε στο Εφετείο και η υπόθεση θα εξεταζόταν τον Ιούνιο του ’22. Μετά εκείνη παραιτήθηκε από την υπόθεση. Ήμουν το δεξί της χέρι, έκανα παρασκευή καφέ, ήμουν υπεύθυνη για τον καθαρισμό, για τις παρουσιάσεις και τις ξεναγήσεις», είπε αρχικά η Μαρίνα Νικολαΐδου.

«Μου ήρθε και φέτος ένα εξώδικο, ενώ πήγαιναν καλά τα πράγματα. Επειδή δεν αγαπάει εκείνη τα ζώα και πολλές φορές φιλοξενούμε κάποιες αδέσποτες γάτες από τον πεζόδρομο, μου είπε να φύγει η γάτα και να φύγω κι εγώ. Μου ζήτησε και να παραιτηθώ», συνέχισε η ηθοποιός στην περιγραφή της.

«Η Άννα ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω. Το περιβάλλον της είναι τελείως αρνητικό, της αρέσει να έχει μία αυλή. Υπάρχουν ηθοποιοί στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που μένουν περισσότερα χρόνια εκεί από εμένα, δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα», επισημαίνει η Μαρίνα Νικολαΐδου.

«Έχω όντως μία κόρη, μένει στο εξωτερικό, δεν έχω επαφές και δεν ξέρω καν πού βρίσκεται. Είναι πολύ προσωπικό το θέμα και δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με αυτό, σας παρακαλώ πάρα πολύ», απαντά η Μαρίνα Νικολαΐδου, όταν ρωτάται για την κόρη της και στο σπίτι που φέρεται πως διαθέτει στο Κιλκίς προκειμένου να μείνει.