Zappit

Η Μαρία Καρλάκη αποκαλύπτει: «Όταν συνεργαζόμασταν με τον Πλούταρχο, μια κοπέλα μας πουλούσε εκδούλευση»

"Ακόμα θυμάμαι τη δική μου περίπτωση φανατικού θαυμαστή και λέω: πώς μπόρεσα και αντέδρασα έτσι; Αν ήταν ένα άλλο κορίτσι στη θέση μου...".

Για την υπόθεση του Γιάννη Πλούταρχου και της φανατικής θαυμάστριας με την οποία οδηγήθηκαν στα δικαστήρια μιλά η Μαρία Καρλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που έχει συνεργαστεί μαζί του παλαιότερα, αφηγείται ένα παρόμοιο περιστατικό που τους είχε συμβεί σε νυχτερινό κέντρο, ενώ εξομολογείται και μία αντίστοιχη δική της προσωπική εμπειρία.

«Εμείς είχαμε ένα άλλο σκηνικό παλαιότερα, όταν συνεργαζόμασταν με τον Γιάννη Πλούταρχο. Ήταν μία άλλη κοπέλα που πουλούσε εκδούλευση σε διάφορους ανθρώπους, ότι θα πλησιάσει εμένα, τον Γιάννη ή οποιονδήποτε καλλιτέχνη, ώστε να βάλουμε τους ανθρώπους της στη δουλειά, στο σχήμα, σε CD και τέτοια… και ζητούσε λεφτά για αυτό το πράγμα», περιγράφει η Μαρία Καρλάκη.

«Μας ερχόντουσαν μηνύματα από διάφορους ανθρώπους. Αυτό ήταν επικίνδυνο αλλά όλα πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης και όλα καλά. Μας παρακολουθούσε, είχαμε θέματα σοβαρά. Δεν της επετράπη η είσοδος σε κανένα μαγαζί που τραγουδούσαμε μετά. Πρέπει να προφυλάγεσαι», πρόσθεσε στην ιστορία της η τραγουδίστρια.

«Ακόμα θυμάμαι τη δική μου περίπτωση φανατικού θαυμαστή και λέω: πώς μπόρεσα και αντέδρασα έτσι; Αν ήταν ένα άλλο κορίτσι στη θέση μου… 18 χρονών να σου κολλάει ο άλλος το μαχαίρι στον λαιμό και να σου λέει: εσύ θα γίνεις δικιά μου. Εγώ απλώς καθόμουν και τον κοιτούσα, τον τράβηξαν μακριά μου», εξομολογείται η Μαρία Καρλάκη στην πρωινή εκπομπή του Alpha.