Η Μαρία Αντωνά «έσπασε» μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της: «Έχω συγκινηθεί πολύ τώρα»

Μαρία Αντωνά

"Το συναίσθημα της συγκίνησης δεν έχει σχέση με το τι χρώμα θα φορέσεις".

Στον πρόσφατο και πρόωρο θάνατο της μητέρας της αναφέρθηκε η Μαρία Αντωνά. Η ραδιοφωνική παραγωγός φιλοξενήθηκε το πρωινό της Παρασκευής (25/10) στο Happy Day και μοιράστηκε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους τηλεθεατές του Alpha τα συναισθήματά της.

Μαρία Αντωνά για πρώτη φορά: «Δεν μιλούσα για τη σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν ήξερα πώς θα εξελιχθεί»

«Το πιο σημαντικό δώρο που μου έχει δώσει ο Θεός είναι οι φίλοι. Οι φίλοι για εμένα είναι πολύ σημαντικοί κι επειδή με στήριξαν πολύ στη ζωή μου, πόσω μάλλον αυτή τη χρονιά που περνάει.  Το πένθος δεν εξωτερικεύεται με το χρώμα των ρούχων, ούτε με το τι θα φορέσεις, ούτε με το πού θα πας. Κι επειδή βλέπω τις φωτογραφίες, έχω συγκινηθεί πολύ…», είπε αρχικά η ραδιοφωνική παραγωγός, συγκρατώντας με δυσκολία τη συγκίνησή της.

«Το συναίσθημα της συγκίνησης δεν έχει σχέση με το τι χρώμα θα φορέσεις, δεν έχει να κάνει με το πώς νιώθεις και το πώς θα είσαι. Το αγαπημένο χρώμα της μητέρας μου είναι αυτό που φοράω, το φόρεσα και θέλω να το φοράω», απάντησε η Μαρία Αντωνά αμέσως μετά, σε ερώτηση για τα κακοπροαίρετα σχόλια που δέχθηκε τις προηγούμενες ημέρες στα social media.