Η Λουκία Πιστιόλα απαντά στον Μάρκο Σεφερλή: «Εγώ είμαι ηθοποιός, δεν έχω ανάγκη από διαφήμιση»

Λουκία Πιστιόλα

Όλα όσα είπε η Λουκία Πιστιόλα.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Σοφία Μανουσακίδου μίλησε η Λουκία Πιστιόλα. Η ηθοποιός απάντησε ξανά για τον Μάρκο Σεφερλή, για τον οποίο προ ημερών είχε πει πως «δεν τον θεωρώ ηθοποιό».

«Καταπέλτης» ο Μάρκος Σεφερλής για τη Λουκία Πιστιόλα: «Να λέμε το όνομά της για να μαθαίνεται»

«Το σκετσάκι του Γιάννη Μπέζου με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου μού φάνηκε υπέροχο. Εξάλλου, ο Γιάννης είναι ο πρώτος ο οποίος ακομπλεξάριστα βγήκε και έκανε έναν υπέροχο γκέι. Είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός, και στην κωμωδία και στο δράμα.

Δεν έχει σημασία το πως γεννιέσαι ή πως διαμορφώνεσαι στην πορεία, άνδρας, γυναίκα, γκέι κτλ. Δεν έχει καμία σημασία. Όλοι είναι άνθρωποι και πλάσματα του Θεού, στον οποίο πιστεύω και πάρα πολύ. Εκείνο που με πειράζει είναι η κακογουστιά, το αντιαισθητικό. Ένα καλόγουστο πράγμα δε με ενοχλεί ποτέ, με ό,τι και να ασχολείται», είπε αρχικά η Λουκία Πιστιόλα.

Σχετικά με τον Μάρκο Σεφερλή, η Λουκία Πιστιόλα απάντησε: «Με ενοχλεί η διαφήμιση. Πάντα με ενοχλούσε. Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός. Ο ηθοποιός δεν έχει ανάγκη από καμία διαφήμιση. Ο ηθοποιός υπάρχει, αναπνέει και ζει επάνω στη σκηνή. Κάτω από τη σκηνή είναι ένα συνεσταλμένο, εσωστρεφές, δειλό πλάσμα. Επάνω στη σκηνή εκτίθεται και ανοίγει».